HHaber

Mahalleli Yakaladı

BURSA’DA MAHALLE SAKİNLERİ ÇO/CUK TA7CİZCİSİNİN EN AĞIR CE/ZAYI ALMASINI İSTİYOR

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, so/kak o/rtasında o/ynayan 5 yaşındaki kı/z ç/ocuğunu e/vinin önünden götürüp ara sokakta ö/ptü. Durumu fark eden mahalle sa/kinleri, Murat Ö. isimli za/nlıyı ya/kalayıp te/kme to/kat dö/vdü. Ağzı burnu kı/rılan ve ka/nlar içinde bırakılan Murat Ö., po/lise te/slim edildi.

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan olaya i/syan ettiler. Ço/cuklarının sokakta oynadığını belirten mahalle sakinleri, “Diğer ço/cuklar koşarak, ‘Anne küçük Z.’yi götürüyorlar’ dediler. Bizim koşmamızla sa/pık kı/zı bırakmış. Mahalle sa7kinleri ya/kaladı. Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli” dediler. Sa/pığın olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

MAHALLE SA/KİNLERİ KONUŞTU

Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan o/laya isyan ettiler. Çocuklarını sokağa çıkarmaktan ko/rktuklarını ifade eden Müsebbiye Tosun, “Akşamüstü camın önünde kuran okurken bağrışma sesleri duydum. Cama çıktığımda koşuşturma vardı. Gitme, dur kaçırma kızı. Bırak çocuğu diyerek geçtiler. Gençler ka/vga ediyor herhalde diyerek içeriye girdim bende. Sonra bu olayın yaşandığını duydum.Bende dar aralığa giderek baktım. Öğrendim ki 5 yaşındaki ço/cuğun ta/cize uğramış. Mahalleli de hı/rpalamış biraz. Ben tutuklanmasını istiyorum. Benim de torunlarım var. Komşularımın da çocukları, torunları var. Çocuklarımızı sokağa çıkaramıyoruz. Korkuyoruz” ifadelerini kullandı.