HHaber

Bir anda gelen şöhret bir anda giderse…

Bunu hep inkar ettiler. Ama sonucunda Songül Öden, kocası Canberk Uçucu’dan boşandı. O elde ettiği şöhretin bedelini böyle ödedi. Bir röprortajda Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara şu şekilde yanıt verdi:

Ekrem Bora televizyon programında “Kıvanç Tatlıtuğ’a sette başka şeyler yaşama dedim, dinlemedi” iddiasına; “Ekrem Ağabey çok nüktedan bir adamdır. Kıvanç ile ilgili espri yaptı sadece. Benim adımın bir harfi geçmedi, ima bile etmedi. Ama gazeteler beni işaret ettiler. Ekrem Ağabey de çok üzüldü, tansiyonu yükseldi. Tekzip yayınladı ama sadece üç gazetede küçücük yer verildi.”

“Tekzipte şöyle denilmişti:
“Kıvanç ve Songül benim evlatlarımdır. Yaptığım bir esprinin, adını hiç kullanmadığım halde Songül’ü işaret etmesinden ötürü çok mutsuzum. Sağlığım bozuldu. Kıvanç ile Songül arasında bir şey olmadığının en büyük şahidi benim.”

Başta Gümüş dizisinin yıldızı Songül Öden olmak üzere şöhretin bedelini ağır ödeyen tüm ünlüler galerimizde…

ABİDİN ÖZŞAHİN

Güzel gözleri ve Tarkan’a benzerliğiyle dikkat çeken Abidin Özşahin, haftalar boyu kelimenin tam anlamıyla Türkiye’yi salladı. Yarışmanın birincisi oldu.

Aşktan Yana adlı bir albüm çıkarttı. 150 binin üzerinde sattı ama bu albümden tek kuruş kar etmedi. Hayali bu değildi belki ama şimdi gece kulüplerinde şarkı söylüyor.

FİRDEVS GÜNEŞ

Pop Star yarışmalarının en çok konuşulan katılımcılarından biriydi.
Ama onun yıldızı da çabuk söndü. Şöhretin bedelini ‘unutuluş’ ile ödedi.

TARIK

Biri Bizi Gözetliyor’un şöhretlerinden biriydi.

Yeşim Salkım’ın desteğiyle albüm yaptı ama sektörde tutunamadı. Sonunda gece kulüplerinde şarkı söyler bir halde buldu kendini. Şimdi ise ne yaptığı hakkında bir bilgi yok.

TÜLİN-CANER ÇİFTİ

Şöhretleri diğerlerine göre biraz daha uzun sürmüş olan iki TV ünlüsü daha. Benimle Evlenir misin yarışmasında yıldızları bir türlü barışmayan ikili Tülin Koca ve Caner Toygar.

HÜLYA YAMANOĞLU

Hülya Yamanoğlu da Biri Bizi Gözetliyor yarışması ile adı duyulan ünlülerdendi.

Kısa sürede adı magazin dünyasından silinen Yamanoğlu, aylar sonra bambaşka bir şekilde gazete sayfalarında boy göstermişti. Yamanoğlu, Barbi adı verilen operasyonla gündeme gelmişti.

Aynı operasyona bir başka saman alevi gibi parlayıp, hızlıca sönen TV şöhretinin de adı karışmıştı.

SİNEM UMAŞ

O diğer isim de, Gelinim Olur musun programında Kaynana Semra ile bir türlü yıldızı barışmayan Sinem Umaş idi. Barbi operasyonu kapsamında alınıp geri bırkılmıştı

Gelinim Olur musun yarışması bir anne ve oğlunu da bir anda şöhret yapmıştı. Ama aynı hızla ikisinin de hayatını mahvetti. Yarışmada ani çıkışları ve sivri konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çeken anne Semra Yücel ile oğlu Ata Türk’ü tüm ülke tanımıştı.

Ama bu şöhret ne yzık ki çok ağır bir bedellle gelmişti. Semra Hanım oğlunu, oğlu Ata ise hayatını kaybetti.

ATA TÜRK

Ata Türk, zararlı maddeler yüzünden genç yaşta hayata veda etti. Annesi ise bir süre TV kanallarında sunuculuk yaptıktan sonra kayıplara karıştı.