HHaber

Galatasaray’ın zor günü

FENERBAHÇE’NİN MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı Mustafa Cengiz’in hayatını kaybettiğini ü*z*ü*ntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; Cengiz ailesine, Galatasaray camiasına ve tüm Türk futboluna başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.

BEŞİKTAŞ’IN MESAJI

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir ü*z*ü*ntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Galatasaray Spor Kulübü camiasına da başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR’UN MESAJI

“Galatasaray Spor Kulübü’nün Eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir ü*z*ü*ntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı dileriz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”

TFF’NİN MESAJI

“Galatasaray Kulübü eski Başkanı Mustafa Cengiz’in vefat ettiğini büyük bir ü*z*ü*ntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mustafa Cengiz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Galatasaray Spor Kulübü ve spor camiasına da başsağlığı dileriz.