HHaber

Usta oyuncuya büyük vefasızlık! Semra Dinçer’in cenazesine ünlü isimler katılmadı

Herkesi ü*zd*ü. Törene Dinçer’in ailesi, yakınları ve arkadaşlarından katılım olurken, bu zamana değin yüzlerce dizi ve film projesinde yer alan usta oyuncu son yolculuğuna uğurlanırken, sanat dünyasından katılımın olmaması ise dikkatleri çeken bir haber oldu. Meftanın tabutunun açık olması ise gözlerden kaçmayan başka bir detaydı.

SANAT DÜNYASINDAN KATILIM OLMADI

Defin merasimine, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve sanatçı Haluk Levent çelenk göndererek katılırken, sanat dünyasından başka bir katılım olmaması ise tüm dikkatleri çekti.

TABUTUN KAPAĞI NEDEN KAPATILMADI?

Dinçer, öğle namazına müteakip Osmaniye köyü m*e*zarlığında toprağa verildi. Cenazede tabutun açık olması da gözlerden kaçmayan diğer bir detay idi. Kapağı kapatılmayan tabutun neden böyle olduğu, bilmediğimiz bir gelenek mi olduğu hususu da akıllarda soru işareti bıraktı.

HALUK LEVENT SANATÇIYA 2 YIL GİZLİCE YARDIM ETMİŞ

Dün Semra Dinçer’e ait haberi veren Haluk Levent, sanatçıya ait hiç bilinmeyen bir gerçeği de aktardı;

“Hüzünlü bir kadındı”
Dinçer’in 2 yıldır bu sinsi hastalıkla mücadele ettiğini belirten şarkıcı, “Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar kendisi ile ilgilendi.

İsmini vermedik, sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından kendisine 2 kez ev tutuldu ve sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı işte. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun” diyerek oyuncuya gizlice yardım ettiklerini de aktardı.