HHaber

Fotoğrafı dikkatli inceleyince…

Sahil çok fazla turistin gelmediği, güzel sakin bir yerdi. Gün batımı ise fotoğraf çektirmek için harika bir manzara oluşturuyordu. Genç adam eşinden poz vermesini istedi, bu manzarayı kaçırmamalıydı. Hemen fotoğraf makinesini çıkarıp fotoğrafa hazırlandı. Suratında içten ve sıcak bir gülümseme olan anne adayı poz verdi. Genç adam o an, arka planda olan biteni görünce ömürleri boyunca unutamayacakları bir fotoğraf çektiğini fark etti.
Peki eşi poz verirken arkada neler olup bitiyordu? Tam fotoğraf çekerken bir yunus zıplamaktaydı. Bu bölgede yunus balıklarının gezdiklerini biliyordu ve aslında buna çok şaşırmadı. Beklenmeyen şey ise tam eşinin fotoğrafını çekerken yunusun denizde zıplamasıydı. Genç adam, ‘Fotoğrafı çekerken ‘Aman Allah’ım!’ diye bağırdım. Maalesef eşim olaya benim gibi ön sıradan tanık olamadı’ dedi.
Bu genç çiftin çocukları geçtiğimiz ocak ayının 27’sinde dünyaya geldi. Babai sosyal medyada fotoğraf hakkında ‘Birileri bize yunusların çıkabileceğini söyledi. Hiçbir hareketlenme yokken ben de fotoğraf çekmeye karar verdim. Tam o anda bir yunus denizden çıktı’ dedi. Belki de yunus balığı olan bitenin farkındaydı. ‘Yunus iki kere zıpladı. İkisinin de fotoğrafını çekmeyi başardım’ dedi. Çocukları ise, aile ve yakınları tarafından ‘yunuslara fısıldayan çocuk’ olarak adlandırılır oldu.