HHaber

Kocası Soğuk Davranan Kadına 5 Tavsiye

1- Eşinizin ilgisizliğini sürekli irdeleyip de yara hâline getirmemelisiniz. Bir zaman için mesela üç beş aylığına bu konuyu hiç gündeme bile getirmeyin. Büyük ihtimalle o sizi isteyecek duruma gelecektir. Siz irdeledikçe ise bunalıp sizden o kaçmakta.

2-Eşinizin sevdiği renklere dikkat edin, o tonlarda giyinmeye çalışın. Sevdiği yemekleri, sevdiği şakaları, beraber olmak istediği akrabalarını tespit edin. Ona onlarla yaklaşın. Mesela dayısını seviyorsa dayısını ziyaret etmeyi isteyin. Dayısının hanımı ile irtibatınızı geliştirin.

3-Eşinizin size karşı olan ilgisizliğini kimseye anlatmayın. Hem insanların size doğru dürüst bir faydası olmayacak hem de siz anlattıkça bu daha da önemli hale gelecek, sizde kökleşen bir hastalığa dönecektir bu durum.

4-Eşinizin uyku derinliği takvimine dikkat edin. Yani uykuya en çok ne zaman dalıyor ne zaman hafif uykuda oluyor. Mesela bazı insanların yatağa girdiği anda uykusu hemen derinleşir kiminin de ilerleyen saatlerde uykusu derinleşir.

Uykusunun en hafif olduğu hangi zaman dilimi ise o zamanlarda ona daha ilgili daha yakın davranarak kendinizi sunun. Bu sunmayı da kaba bir şekilde yapmayın. Kedinin süt tenceresinin etrafındaki durumu gibi bir durum size örnek olabilir.

5-Bir de bol bol dua edin. Çok çok dualar edin. Ailede huzursuzluk şeytanın en sevdiği şeydir. Duayı bol etmelisiniz ki, şeytan sizden de ondan da uzak dursun.