HHaber

Bakın sebebi neymiş…

Aile fotoğrafları tüm üyelerin birbirleri ile olan bağlarını ve birbirlerini ne kadar sevdiklerinin göstergesi ve anı kaydetmek için harika bir yöntem.
Bu da sıradan bir aile fotoğrafı gibi görünüyor –iki çocuklarıyla birlikte birbirini seven bir çift- kameraya gülümsüyorlar. Ancak annenin sadece bu fotoğrafı gördükten sonra boşanma başvurusu yapacağı kimin aklına gelirdi? Bu ailenin yıkılması için gereken tek şey fotoğraftaki küçük bir detaydı. Bu detayın ne olduğunu görebildiniz mi? Herkesin tahmin ettiği gibi Susan ve John üniversiteden sonra dünya evine girdiler. Beraber güzel bir hayatları vardı: harika birer kariyerleri, güzel bir ev ve iki dünya tatlısı çocuk. Susan’ın bilmediği bunların John için yeterli olmadığıydı.

Fotoğraf Çekimini ayarlayan Susan çok mutluydu ve hayatındaki herşeyden de çok memnundu. Her şey yolunda gidiyordu. Yıllar sonra dönüp baktığında hatırlamak isteyeceğ bu güzel anları ölümsüzleştirmek istediği zaman buydu. Bu nedenle ailesiyle bir fotoğraf çekimi ayarlamaya karar verdi. Aile arkadaşları olan bir fotoğrafçıyla iletişime geçti. Arkadaşı hemen kendisine dönüş yaptı ve çekimi sonraki gün gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Aile Fotoğrafı Günü Fotoğraf çekimi güneşli harika bir sonbahar gününde gerçekleşti. Yapraklar rengarenkti. Hava onları hayal kırıklığına uğratmamıştı. Her şey mükemmel görünüyordu. Ancak John biraz gergin gibiydi, yerinde duramıyordu. Susan John’un garip davrandığının farkındaydı ancak üzerinde çok durmadı. John’un kamera karşısında gerildiğini biliyordu. Fotoğrafçı geldiğinde John’un solgunlaştığını fark etti. Fotoğrafçı geldi ve tüm aileyle selamlaştı. Fotoğrafçı, Susan ve John’u birkaç defa ziyaret etmişti ve herkes onunla iyi anlaşıyordu. Kamerası karşısında rahatlamaları kolay oldu. Ancak John öncekinden de gergin görünüyordu. Gülümsemesi bir garip ve gergindi. John taşıdığı sırrın ağırlığını içinde hissediyordu. Bilmediği şey sırrının kamerada apaçık göründüğüydü. Bitti! John son birkaç fotoğrafta gerginliğini üzerinden atmayı başardı. Bu nedenle Susan da baştaki davranışlarının üzerinde çok durmadı. Sadece kamera karşısında rahatlamak için biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşündü. Susan tüm ailesinin çekim sırasında eğlendiğini düşünüyordu ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyordu! Fotoğrafçı çektiği fotoğrafları çekimden hemen sonraki gün Susan’ın mail adresine gönderdi. Aile arkadaşları bu kadar hızlı olduğu için minnettardı. Eve gidip fotoğraflara bakmayı sabırsızlıkla bekliyordu! Susan eve gider gitmez bilgisayarını açtı ve…DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ….