HHaber

Kızıyla Evlenenen Damada 314 Bin Lira…

“Seçici biri değilim, sosyal etkinliklere götürüp beraber fotoğraf çektirebileceğim birini aramaktayım.” Babasının bu fikrinin kendisi için de uygun olduğunu belirten ve durumdan gayet memnun olduğu görülen milyonluk gelin adayının eşi olabilmek için binlerce kişi aramaya başladı… Zengin iş adamının sosyal medya paylaşımının ardından binlerce kişi, iş adamının kızıyla evlenmek için başvuruda bulundu.

İş adamının sosyal medyadaki duyurusu sonrasında telefonları susmadı. Yaklaşık 10 bin kişinin kızıyla evlenmek istediğini söyleyen zengin iş adamı, aşırı talep nedeniyle yarışma düzenlemekten vazgeçtiğini duyurdu.
Telefonlarının susmaması dolayısıyla eline alamadığını söyleyen iş adamı; “Damat adaylarım, lütfen beni aramayı bırakın. Telefonum sürekli çalıyor, bundan ötürü çok yoruldum. Bırakın dinleneyim” dedi.

İş adamı, kızıyla evlenecek kişiye 10 milyon Tayland bahtı (314 bin dolar) para vereceğini açıkladı ve kızının özel hayatına karışmak istemediğini” dile getirse de kızına eş bulma arayışlarına devam ediyor. Emlak, yatırım, finans, nakliye, mimarlık ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren işadamı, miras bırakabilmesi için kızının bir erkekle evlenip çocuklarının olmasını istediğini aktardı.

Bu kızla evlenene babası 10 milyon Tayland bahtı yani 314 bin dolar verecek!