HHaber

Eşini ve 4 Çocuğunu Bırakıp Evden Kaçtı

‘GEREKİRSE KIZINI DA KULLANIYORSUN’

‘Hatırlıyorum dediklerimi. Hata yapmış olabilirim. Ne diyeyim Esra abla birşey diyemiyorum’ açıklamasını yapan Sibel Küçükşahinoğlu ‘Seni Ümit’le tanıştıran Zehra mıydı?’ sorusu üzerine, ‘Görüntülü konuşuyordu. Ümit diyordu bu kim diyordu. Zehra o insana da beni kötülüyordu. Yani Ümit Paslı’ya da kötülüyordu beni. Ümit Paslı da ‘O kıza yazık günahtır. Niye öyle yapıyorsun? Evine çağırıyorsun. Çocuklarına baktırıyorsun. Kıza parayı vermiyorsun. Gerekirse kızını da kullanıyorsun’ diyordu. Kızımı da kullanıyordu. 3 tane çocuğumu bırakıp gidiyordum. ‘ dedi.

‘2 BİN LİRA ALDIM’

‘Zehra senin Ümit’e kaçacağını anlayınca bin TL’ni aldı mı?’ sorusu üzerine Sibel Küçükşahinoğlu, ‘Ben işte çalışıyordum. Eşime de dedim hatta, ‘Sen kaçta geleceksin?’ O da bana dedi ki, ‘Ben saat 5’te geleceğim’ dedi. Ben cumartesi günü 1’e kadar çalışıyordum. Bir baktım ben maaşımı alırken 2 bin lira para aldım.

‘Sen bana vereceksin. Vermezsen kocana söyleyeceğim. Seni kocana kötüleyeceğim’ dedi. Ben de dedim ki, ‘Zehra abla benim evde sıkıntılarım var. Vermeyeceğim.’ dedim. Sibel bana para vermezse ben başkalarıyla çıktığını söyleyeceğim. Öyle söylemiş. Kesinlikle ben öyle birşey yapmadım. Yapmam da. Ben bin TL’yi elimle sayıp verdim. Benim ondan bin 50 lira alacağım vardı. Onu da vermedi.’ açıklamasını yaptı.

‘KESİNLİKLE BU KADINI SATAN BİR KADIN DEĞİLİM’

Orhan Küçükşahinoğlu ise, “Ben onun parasını bugün iş yerinden patronundan aldım.” dedi. Zehra Çaylak ise canlı yayında iddiaları değerlendirerek şu açıklamayı yaptı; ‘Ben kesinlikle bu kadını satan bir kadın değilim.

Ben bu karaktere sahip bir insan olsam şu ekrana çıkıp kendimi ifşa etmem. Kendisi bana dedi ki ‘Zehra benim paraya ihtiyacım var. Senin çocuklarına bakayım mı?’ Ben de dedim ki, ‘Bak kızım.’ 3 yıl önce Orhan abinin arkadaşı Selahattin Bey gizliden resmimi çekip adama benim resmimi gönderip beğendin mi Zehra’yı beğenmedin mi diyen o?

Ben bunun ayın 15’in bin 200 lira parasını elimde hazırladım. Hatta bu başka insanlarla konuşurken ben Orhan abiyi gizli gizli evime çağırıp dedim ki, ‘Karın bunu bunu bunu yapıyor. Haberin olsun. Ona göre önlemini al’ dedim.’ ifadelerine yer verdi.