HHaber

Bülent Ersoy ve Sırlarla Dolu Evlilikleri

Ülkemizin tartışmasız en iyi seslerinden biri o. Diva unvanını senelerdir üzerinde bir apolet gibi taşıyor. Türkiye’nin ilk serbest cinsiyetli kadın sanatçısı olması da her daim sanatı kadar konuşuldu. Bu sebepten özel hayatı da herkesten daha çok merak edildi. Bunca ünün, paranın ve kimsenin elde edemeyeceği olanakların içerisinde tahtını yapıp bahtını yapamadı aslına bakarsanız. Aşk meselesinde pek de mutlu olduğunu söyleyemeyiz veya bize yansıtılanlardan öyle biliyoruz. Şimdi onun sevdalarını değil de, yaptığı evlilikleri ile alakalı ortalığın karışma öykülerini anlatacağız. İşte Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy’un karmakarışık olaylarla dolu evlilik hayatı…
Dünya evine girmeden önce Bülent Ersoy’un 14 sene boyunca Birol Gürkanlı ile nişanlılık yaptığını bilmeniz bir ön bilgi olarak yeterli.
Takvimler 1998 yılını gösterdiğinde de magazin dünyası, Bülent Ersoy’un Çeşme tatili esnasında tanıştığı bir beyefendi ile evlenmesiyle çalkalanıyordu.. Cem Adler adlı bu genç, o zamanlar 17 yaşında, Diva ise 46 yaşındaydı. Bu evlilik için Cem Adler’in ailesinin onay vermesi gerekiyordu, verdiler de… Bülent Ersoy, kayınvalidesiyle oldukça yakın dosttu aynı zamanda.
Fakat 1 yıl sonra çift Cem Adler’in Ersoy ile olan evlilik ahdine sadık kalmaması sebebiyle boşandılar. Ardından da tarafların birbirini oldukça tuhaf şeylerle suçlama kısmı baş gösterdi.. Fatma Adler, Bülent Ersoy’un katıldığı bir programa bağlanıp şu açıklamada bulundu: “Ben Çeşme’de gümüşçülük yapıyordum. Cem Adler 17 yaşındaydı. Bülent Ersoy, dükkana uğramış. Bir de geldim Cem yok, alıp restorana götürmüş. Gittim beni almadılar… Bana korkma bir şey olmaz, sohbet ediyorlar dedi. Ben evime döndüm. O günden sonra birlikte gezmelere başladılar. Ben çok üzüldüm… O zamanlar yanlarında olmaya mecburdum. Oğlumu kaybetmemek adına yanlarında gözüktüm hep… Bizi baskı altına aldın. Oğlumun yaptığı işlere engel oldun… Senin yüzünden oğlum farklı eğilimli bir cinsiyet tercihiyle itham edildi, iş kuramadı… Ve hiç sevmediği bir ülkeye, Almanya’ya gidip, 4 yıl boyunca psikolojik tedavi gördü.”
Fatma Adler; “Bülent Ersoy ve ben bu çocuğa yaşattıklarımızdan dolayı öte dünyada cenneti göremeyeceğiz bile” demişti fakat Bülent Ersoy, rahatlığından ödün vermeden olaylara şu sözlerle yanıt vermişti:
“Ben insanlar için ancak milli piyangoyum, milli piyangoyu kaybettikten sonra böyle durumları yaratabiliyorlar. Bunlar hiçbir yerde dikiş tutturamamış, kaybetmiş insanların feryatları. Kesin ve net olarak ben insanlar için bir milli piyangoyumdur. Bir tek söz söyleyeceğim; 17 yaşındaki bir çocuk kanunlar çerçevesinde evlilik yapabilir mi? Kanunen ailesi izin vermeden evlenebilir mi? Demek ki ailesi imza vermiş de evlenmiş Cem Adler… Ben baskıyla mı imza attırdım bu insanlara? Şu anda neden ağlıyor? Ben hanım ağa mıyım? Hadi öyleyim, şimdi bunları söylüyorken hiç mi çekinmiyor? Evliliğe sadık kalmadığı için ayrıldım dedim ama asıl şeyleri söylersem ooo… Bana yakışmaz içimde tutacağım.”
Cem Adler ile Bülent Ersoy adları artık yan yana gelmiyordu. Popstar Alaturka başlamış, Diva, kostümleri ve ani çıkışlarıyla tekrar dikkatleri üzerine toplamıştı.
Fakat dedikodular başlamıştı bile… Popstar Jüri Üyesi Ersoy’un adı yarışmacılardan biriyle dedikodulara karımıştı ama kimdi bu yarışmacı? “Bu yaz uzun boylu bir beyle evleneceğim” açıklamasını yapan Bülent Ersoy, 2007’nin yazında… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…