HHaber

Yapışık Üçüzlerin Hikayesi

Kalpleri sevgiyle atan hayırsever bir çift üçüzleri gördükleri anda geçici aile olarak onlara bakmaya başlamışlardı. Sonrasında ise bu çift, üçüzleri evlat edinmek için başvuruda bulunmuşlardı. Fakat çocukların özel durumundan ötürü süreç beklenenden daha uzun sürmüştü.
Dünyaya geldikleri ilk andan itibaren başlayan, içinde bulundukları bu durum, birçok sorunu da beraberinde getirmişti. Buna rağmen yaşamlarını sürdüren 3 kız kardeşten tamamen yapışık halde doğan ikiz kızlar bir süre sonra ayrılma ameliyatına alınmışlardı. Büyük ve önemli bir operasyon sonrasında küçük bebekler ayrılmışlar ve akabinde de bir çok estetik operasyon daha geçirmişlerdi. Fakat bu işlemler art arda süregelen uzun bir süreci kapsamıştı.
Evlat edinmek isteyen aile, tüm maddi kaynaklarını kullandı. Altın ve döviz cinsindeki tüm birikimlerini bu uğurda harcayan çift, bankadan kredi kullandıklarından da bahsetmişlerdi. Bu çocuklar için ellerinden geleni yapmışlardı. Yapışık ikizlerin ayrılmaları sonrasında ise geçici ailelik yapan bu merhametli çift, çocukları evlat edinme işlemlerini hızlandırmışlardı.
Anne verdiği bir röportajda; ‘Onlara aşık olduk. Oğlumuz da kız kardeşleri olacağından dolayı çok mutlu’ diye açıklamada bulunarak, bu çocuklar için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını da göstermişlerdi.
Sürecin devamında kısa süre içerisinde iyileşmeye başlayan ikizlerin mutlu ve sağlıklı hayatları da böylece başladı. Bu işlemlerin üzerinden 2 yıl gibi bir süre geçtikten sonra çift, üç kızı da tam olarak evlat edinebilmişti. Bugün aynı okula giden 3 kız kardeş aynı aktivitelere katılıyor ve hayatı doya doya ve mutlu mutlu yaşıyorlar.
Üçüzlerin üstelik bir atları bile var. Koltuk değnekleriyle yavaş yavaş yürümeyi öğrenen yapışık ikizlerin ne kadar mutlu oldukları ise yüzlerinden belli. Üç kardeş böylesine sevgi dolu bir ailede yetiştikleri için gerçekten çok şanslılar. Üstelik hepsini çok seven bir de abileri var. Üçüzler son derece sağlıklı ve mutlu olarak hayatlarına devam etmekte ve, diğer çocuklar gibi normal bir hayat yaşayabilmekteler.
Şimdilerde 20 yaşlarında olan bu üçüzler hayata 1-0 yenik başlamalarına rağmen şu an çok mutlular. SON HALLERİNİ GÖRMEK İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…