HHaber

Gelini Yıllar Önce Kaybolan Öz Kızı Çıktı

Doğum lekesini görmesi üzerine anlayan kadın, onun 20 yıl önce kaybettiği kızı olduğuna emin olmalıydı. Damadın annesi, gelinin ailesine onun evlatlık olup olmadığını sordu ve anlatılan hikayeler birbiri ile tamamen örtüşünce tüm gerçek de ortaya çıktı.

Gelin ve anne göz yaşları içerisinde kaldı. O anlara ait görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Herkes şaşkındı.
Yıllar önce genç anne olmuş olan kadın, parasız ve ne yapacağını bilmez bir halde idi. Bu duygularla, 20 yıl önce kızını yol kenarına bırakmıştı. ama yıllar boyunca onu hep aradı. Vicdanı hiç bir zaman yaptığını kabul edemedi.

DÜĞÜN YAPILDI
Herkes şimdi ne olacak diye düşünüyordu. Gelinle damat kardeş miydi..?Bu gelişmeye rağmen düğün yine de gerçekleşti. Çünkü, kayıp kız ile damadın hiç bir bağı bulunmuyordu.

DAMAT DA EVLATLIK ÇIKTI
Yıllar önce kızını bulamayan kadın, maddi durumu iyileşince çareyi evlat edinmekte bulmuştu. Elindeki paralarını kripto para borsasında değerlendiren ve o zamandan bu zamana kadar güzel yatırım yapan kadın artık çok zengindi ve oğluna harika bir düğün organizasyonu yapmıştı. Fakat, düğünde yaşayacaklarını asla tahmin edemezdi… Düğünde herkes şaşkındı ve şimdi nasıl olacak diye düşünmeye başlamışlardı… Kadın, vicdanını rahatlatabilmek ve anneliği yaşamak için kimsesiz bir çocuk evlat edindiğini ve damadın öz oğlu olmadığını açıklayınca, düğün devam etti ve çift evlendi.