HHaber

Hamileyim Diyerek Doktora Gitti Neye Uğradığına Şaştı

Kahramanmaraş’ta Geçici Barınma Merkezi’nde ikamet eden 59 yaşındaki Suriyeli Sena Ammari, hamile olduğunu zannederek özel bir hastaneye gitti. Hastanede yumurtalıklarındaki bir kitle tanısıyla tedaiye alınan hasta, daha sonra Kahramanmaraş Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu.
8 KİLOLUK KİTLE ÇIKARILDI
Karnında kitle tespit edilen kadın, yapılan tetkiklerin ardından başarılı bir ameliyat ile bu durumdan kurtuldu. Yaklaşık 8 kilo ağırlığındaki kitle ameliyat ile alınırken, gerekli tetkikler yapılmak üzere patolojiye gönderildi. bunun ne olduğu herkesçe merak edilmekteydi.
“6-7 AYLIK GEBE GİBİ DURUYORDU”
Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Jinekolojik Onkoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Güzin, “Hasta merkezimize geldiğinde yaklaşık karnı 6-7 aylık cesametli bir gebelik büyüklüğünde bir batında gergin bir durum vardı. Biz gerekli muayeneler, ultrason, emar değerlendirmelerden sonra bunun gerilemediğini ve bütün batına yayıldığını gördük. Arkasından da ameliyathanede ileri bir teknikle kitleyi çıkardık. Hastamız şuanda fevkalade iyi ve rahat durumda” dedi. Ücretsiz olarak riskli bir ameliyatla sağlığına kavuşan Suriyeli Ammari, Türk halkına, devletine ve doktorlara teşekkür etti.