HHaber

Sadakatsizin Alisi Bakın Kim Çıktı

Haziran ayında final yapan Sadakatsiz dizisinde, annesi rolünü canlandıran Cansu Dere ile Alp Akar’ın yıllar önce başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun da yer aldığı Ezel’de rol aldığı öğrenildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE AYNI DİZİDE ROL ALMIŞ
Alp Akar, henüz çok küçük yaşta, yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve günümüzde bile zaman zaman ismi anılan Ezel dizisinde rol aldı.
Akar, başrolünde Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı efsane dizi Ezel’de Cengiz karakterinin kardeşi olarak izleyici karşısına çıktı. Bu detayı hatırlayan çok az kişi olsa da genç oyuncunun dizideki hallerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Yıllar önce aynı dizide rol almışlardı. O diziyi bilmemek mümkün değildir. Hem Cansu Dere hem de Kenan İmirzalıoğlu ile Alp Akar, Ezel dizisinde rol arkadaşı idiler. Alp Akar, Ezel dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun çocukluk arkadaşı olan ancak arkasından çevirdiği işlerle izleyenleri çileden çıkaran Cengiz karakterinin kardeşi olarak rol almıştı.
Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin oğlu Ali karakteri ile izleyiciye bir kez daha kendini sevdiren Alp Akar, Ezel dizisinde Cengiz’in kardeşi olarak çok kısa bir bölüm yer almıştı. O sahneyi hatırlayan sosyal medya kullanıcılarından başarılı oyuncu Alp Akar’a yorumlar yağıyor.

PEKİ ALP AKAR KİMDİR?
Alp Akar, 27 Şubat 2006 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Alp Akar, Canım Ailem dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Sırasıyla Geniş Aile, Umutsuz Ev Kadınları, Hayat Dediğin, Vicdan, Kertenkele, Çifte Saadet, Güldüy Güldüy Show ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda rol almıştır.

Alp Akar’ın rol aldığı diziler ve filmler sırası ile şöyledir:
2019 – Doğduğun Ev Kaderindir (Remzi) (TV Dizisi)
2019 – Payitaht Abdülhamid (Şehzade Nureddin) (TV Dizisi)
2017-2018 – Bizim Hikaye (Fikret) (TV Dizisi)
2016 – Berzah: Cin Alemi (Sinema Filmi) 2016 – Vatanım Sensin (Küçük Salih) (TV Dizisi)
2016 – Çifte Saadet (Mert) (TV Dizisi) 2016 – Güldüy Güldüy (TV Dizisi)
2015 – Kertenkele (Sezgin) (TV Dizisi) 2015 – Ekonomi Tıkırında (Sinema Filmi) 2014 – Arka Sokaklar (TV Dizisi)
2013 – Vicdan (Can) (TV Dizisi)
2013 – Hayat Dediğin (TV Dizisi)
2011 – Umutsuz Ev Kadınları (Çetin) (TV Dizisi)
2011 – Geniş Aile (TV Dizisi)
2010 – Ezel (TV Dizisi)
2009 – Canım Ailem (TV Dizisi)