HHaber

Hakan Ural’dan, babası Selçuk Ural için beklenen cevap gecikmedi!

Hakan Ural, bir internet sitesi üzerinden üvey babası için ‘rahmetli babamı kaybettim, mekanı cennet olsun’ sözlerini sarf ettiğinde Selçuk Ural’ı buna alınmış ve ikili arasındaki ince bağ da kopma noktasına gelmişti. Selçuk Ural, “Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da onu görmedim. Sonra bir gün ortaya ‘çocuğum var’ diyerek Hakan’ı doğurduktan sonra karşıma çıktı” sözleriyle Hakan Ural’ın “tek gecelik bir birlikteliğin ürünü” olduğunu söylemişti. Hatta, Hakan Ural’ın gençliğinde manik depresif olduğunu, bir baba olarak oğlu için elinden geleni yaptığına da vurgu yapan baba; o dönemlerde Hakan Ural’ın bir yıl kendisinde kaldığını ve baba şefkatini esirgemeyip el ele uyuduklarını bile söyledi.
Selçuk Ural sözlerinin devamında, oğlunu askerlik için sahte rapor almaması konusunda uyarmasına rağmen, oğlu tarafından sözünün dinlemediğini de belirtmişti. “Hapishaneye girdiği günlerde de onu hiç yalnız bırakmadım” diyen Selçuk Ura’ın söylemleri hakkında önceki yazılarımızda yine bahsetmiştik!
Herkes Hakan Ural’ın babasına ne cevap vereceğini merakla beklemekteyken, Hakan Ural sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu… Herkes tarafından, Hakan Ural’ın, “Allah var gam yok, her olanda bir hayır vardır” sözlerini babasına yönelik paylaştığı düşünüldü.
Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’de baba oğul arasında yaşanan polemiği fırsata çevirmiş ve kendisine, ‘Evlat olsa sevilmez’ diyen Hakan Ural’a; babası Selçuk Ural’ın söyledikleri üzerinden gönderme yaparak tepki vermişti. Bakalım baba-oğul arayı yeniden düzeltebilecek mi yoksa bu polemik daha da büyüyecek mi? Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?