HHaber

Resme ilk bakışta gördükleriniz aşk hayatınız hakkında ipuçları veriyor

1- Resmin dış çerçevesinde yer alan adamın yüzünü gördüyseniz:
Eğer resme baktığınızda dış alanda yer alan çerçeve gibi olan yüz gözünüze ilk çarpan detaysa, bu, başkaları tarafından takdir edilmeye ve saygı duyulmaya çalıştığınızı gösterebilir.
Akademik dergiye göre, başkalarına yardım etmek ve bu yüzden takdir almak sizin için mühim bir konu. İnsanların akıllarından geçenleri anlamak için çaba sarf edersiniz.
Resme ilk baktığında büyük yüzü gördüyseniz:
Bunu gören insanlar daha gizemli hareket ederler. İlişkilerinde bir sonraki adım belli olmadığı için karşılarındaki kişi tarafından daha çok merak edilirler. Ancak yine de bazen duyguları ve ilişkinin derinliğini paylaşmak daha yararlı olabilir…
2. Paltolu adamı gördüyseniz:
Resme baktığınızda gözünüze ilk çarpan figür sağ tarafında bulunan mavi paltolu adam ise, bunun nedeni “kalbinizin derinliklerinde yatan hüzün” olabilir.
Eğer gözünüze ilk mavi paltolu adam çarpıyorsa, hayatın gerçeklerini kabullenebilen bir yapıya sahipsiniz. Belki geçmişinizde sizi ve kişiliğinizi anlayamayan, “sizi değiştirme” çabasında insanlar vardı. Ancak bundan sonra beklentiniz sizi olduğunuz gibi kabul edecek ve içinizdeki tüm duyguları, hisleri, gerçek duygularınızı görebilecek kişi…
3. Masadaki kundaklı bebeği gördüyseniz:
Eğer resme baktığınızda ilk olarak masada duran kundağa sarılmış bebeği gördüyseniz, hem romantik ilişkilerinizde hem de hayatınızda “çaresiz” hissediyor olabilirsiniz. Kendinizle ilgili bildiklerinize ve sorumluluklarınıza rağmen, her an işlerin ters gidebileceğini hissetmenize neden olan bir yapınız var. Son dönemde endişeli ve stresli hissediyor, sık sık ağlıyor olabilirsiniz.
Sizin için en uygun kişi, duygusal ihtiyaçlarınızı anlayacak ve hayatta kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak, sevgi dolu, ilgili biri… Biraz kendinizi ön plana çıkarmanın zamanı geldi!
4. Kitap okuyan büyücüyü gördüyseniz:
Eğer resme baktığınızda tam ortasında duran sivri şapkalı ve kitap okuyan büyücüyü fark ettiyseniz, meraklı ve sorgulayan bir yapıya sahipsiniz demektir. Ruhani bir yanınız var ve manevi şeylerle oldukça ilgilisiniz.
Evreni, yaşamı merak eden, sorgulayan insanlara ilgi duymanız muhtemel. Ancak manevi ihtiyaçlarınızı istediğiniz gibi karşılayan birine ihtiyacınız olduğu da bir aşikar…
5. Beyaz kıyafetli iki adamı gördüyseniz:
Eğer resme baktığınızda ayakta duran beyaz kıyafetli iki adam ise gözünüze çarpan, hayatın kontrolünü elinde tutmayı seven inatçı bir insan olduğunuz anlamına gelebilir. İnsanların size güvenip, inanmasını istiyorsunuz. Kendinizi genellikle bulunduğunuz ortamın en zekisi olarak görüp işlerin nasıl gitmesi gerektiğini planlıyorsunuz.
Ancak işte size bir öneri; Romantik bir ilişkide size meydan okuyacak birine ihtiyacınız var. Partnerinizin yanınızda olmasına, size güvenmesine ve her koşulda sizi desteklemesini önemsiyorsunuz. Kendi görüşlerini savunma noktasında size meydan okumaları da ayrıca hoşunuza gidiyor…
Size itaat etmeyecek ve yeri geldiğinde yönlendirebilecek biriyle ilişki yaşamanız sizin için daha uzun soluklu olabilir. İtaatkar birinden uzak durmanızı öneririz….