HHaber

Yüz felci geçirdikten sonra sırra kadem basmıştı. Ferdi Tayfur’un son hali ortaya çıktı…

76 yaşındaki sanatçının menajeri Şirin Gözalıcı tarafından, Instagram hesabından son hali paylaşılan ve saçı ve sakalı beyazlamış halde görülensanatçının yorgun hali de dikkatlerden kaçmadı.
2011’de yüz felci geçiren Ferdi Tayfur’un şarkı söylemesi yasaklandı. Dalaman’da rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan şeker hastası Tayfur’a doktorları en az bir sene sahne yasağı koydu. Doktorların önerilerinden sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan sanatçı, uzun bir aradan sonra ilk kez ortaya çıktı.

Ferdi Tayfur kimdir?
Asıl adı Ferdi Tayfur Turanbayburt olan sanatçı, 15 Kasım 1945 Adana doğumludur. Sanatçı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusudur. Toplamda dokuz defa Altın Plak Ödülü kazanmış, sinema filmlerinde de yer alarak kendi yazdığı şarkılarla ünlenmiştir.
30’dan fazla albüm ve 30’un üzerinde film yapan sanatçı, 1982 yılında ise kendi adına Ferdifon Plakçılık şirketini kurmuştur. 2009 yılında da inşaat sektörüne de giriş yapmıştır.

Gençlik halleri ileşimdiki halleri arasında çok farklılıklar olan santçılar olduğu gibi, halinden görüntüsünden bir şey kaybetmeyen sanatçılarımız da elbette ki var. Bunlardan bir kaçını sizler için araştırdık… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…