HHaber

Kendinden 26 yaş küçük eşiyle özel uçakla balayına Paris’e gitti

Geçtiğimiz hafta kendisinden 26 yaş küçük şarkıcı Çağlar Ökten ile nikah masasına oturarak hayatını birleştiren Seda Sayan, şimdi de balayına çıktı. Özel uçakla Paris’e giden Seda Sayan, balayı fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı. Önce gelinlikle Paris sokaklarını dolaşan Seda Sayan’ın metrodaki bu pozu ise dikkatleri çekti.
Balayı için Paris’e giden ünlü çiftten metro pozu…
Eşiyle birlikte Paris’e giden Sayan, fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı. Çifte yorumlar yağdı. Kimi bu durum karşısında pes derken, sanatçının sevenleri ise mutluluk dileyen duygularını paylaştı.

Biz de kendisine mutluluklar dilerken, özgür bir ülkede yaşadığımızı ve kişilerin tercihlerinin esas olduğunu hatırlatmak isteriz. Seven sevdiği ile mutlu olsun ne diyelim ❤

Seda sayan kimdi?
Asıl adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, 30 Aralık 1962 İstanbul doğumludur. Sayan, şarkıcı, oyuncu ve sunuculuk kariyeri ile türk halkının gönlüne taht kurmuş bir sanatçıdır. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından televizyon sunuculuğuyla öne çıkmış ve başta Sabahların Sultanı Seda Sayan olmak üzere çeşitli programların sunuculuğunu üstlenmiştir.