HHaber

Hangi ayda doğdun Doğduğun Ayın Kuşu Kişiliğin Hakkında Neler Söylüyor…3

🌹 AĞUSTOS Senin doğum kuşun “Yalı çapkını” Sen ayakları yere sağlam basan, düzenli ve kuralcı bir insansın. En belirgin özelliğin ise akıllı ve zeki olmandır. Hedeflerine çok bağlısın ve gerçekleştirene kadar asla vazgeçmez, elinden gelen her şeyi yaparsın. Ayrıca güven ve huzur veren bir insansın. Bu özelliğin ile çevrendeki insanlar için vazgeçilmez birisin.

🎇 EYLÜL Senin doğum kuşun “Şahin” Sen sempatik, nazik, hoşgörülü, akıllı ve çalışkan bir insansın. Adalet, denge ve uyum senin vazgeçilmezlerin. Çoğu zaman duygularını ve mantığını dengelersin. İnsanların vakit geçirmeyi sevdiği bir insansın ve her zaman çevrene neşe saçarsın. Haksızlığa uğramak ve haksızlık yapmak en nefret ettiğin şeyler arasında yer alır. Her zaman güzellik için çabalayan bir bireysin.

🦢 EKİM Senin doğum kuşun “Kuğu” Senin için yaşam bir deney sahası gibidir. Fakat yaptığın her şeyi ciddiye alırsın. Amaçlarını net bir şekilde belirler, elde etmek için elinden gelenin en iyisini yaparsın. Yaşama sıkı sıkıya bağlı, mücadeleci ve cesaretli yapın ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi de her zaman başarırsın. Sevdiklerine sonuna kadar sadık ve bağlı bir insansın. Yapılan iyilikleri ve kötülükleri asla unutmazsın ve hayatını her zaman kontrol altında tutmak istersin.

💙 KASIM Senin doğum kuşun “Kerkenez” Sen iyimser, güler yüzlü, dürüst ve güvenilir bir insansın. Çok gelişmiş bir kavrama yeteneğin var ve bu da sana her konuda başarılı olma yolunu açıyor. Senin en belirgin özelliğin özgürlüğüne aşırı düşkün olman. Risk almayı ve yeni şeyler keşfetmeyi çok seversin. Ayrıca çok yönlü, hayatı dolu dolu yaşayan bir insansın.

✨ ARALIK Senin doğum kuşun “Kuzgun” Sen dengeli, adil ve açık görüşlü bir insansın. Çalışkan ve disiplinli yapın ile başaramayacağın şey yok denilebilir. Geleceği ayrıntılı bir biçimde planlar, bu planın dışına da kolay kolay çıkmazsın. İş hayatın aşk hayatından önce gelse de sevdiğin insana sonuna kadar sadık kalırsın. Şimdi siz de sonucunuzu arkadaşlarınızla paylaşın ve onların da doğum kuşlarını keşfetmesine vesile olun!
Doğduğun Ayın Kuşu Kişiliğin Hakkında Neler Söylüyor…