HHaber

Kadının Avrupa hayranlığı pes dedirtti

ATV ekranlarında yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlarımıza gelen Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında Hamide Tanır isimli yarışmacıya yöneltilen soru sosyal medyada gündem olmuştu.

Avrupa’nın karanlık tarihine ışık tutan sorunun yer aldığı video kısa süre içerisinde sosyal medya platformu Twitter’ da 30 milyonu aşkın bir izlenmeye ulaştı.

PEKİ O SORU NEYDİ?

“1980’lere kadar hangi ülkedeki yetim, evlilik dışı doğmuş, ebeveyni ba*ğ*ım/lı, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?”

CEVAP İSE İSVİÇRE ÇIKMIŞTI

Şıklar arasında, Danimarka, Norveç, İsviçre ve Belçika yer almaktaydı ve sorunun doğru cevabını bilmeyen Hamide Hanım, yarışmadan çekilme kararı almıştı. Yarışmadan çekilmesinin akabinde soruya cevap veren Hamide Tanır, “Danimarka” şıkkını seçmişti.

Doğru cevap ise İsviçre çıkmıştı.
Avrupa hayranlığını gizlemeyen yarışmacı ise çok şaşırdı. Yarışmacının Avrupa hayranlığı ve Avrupa’yı öven sözleri karşısında İmirzalıoğlu’nun kadına bakışları da dikkate değerdi..