HHaber

Müge Anlı’da akıl almaz açıklamalar! Eşinin asker arkadaşına kaçan Birsen Demirok: “Evli olduğumu unutmuşum…”

Gündeme damgasını vuran başka bir akıl almaz olay daha. Eşinin asker arkadaşına kaçan genç kadın Müge Anlı’nın programına katıldı ve anlattıkları ile herkesi şaşkına çevirdi. Sonrasında stüdyoda yaşananlar ise cabası. İzleyici şaşkına döndü.

Müge Anlı’da canlı yayınına katılan Emirhan Demirok, eşi Birsen Demirok’un asker arkadaşı ile kaçtığını gözyaşları içerisinde anlatmıştı. Eşinden 5 gündür haber alamadığını belirtmişti.

Müge Anlı’dan kendisine yardım etmesini isteyen Emirhan Demirok isimli genç, askerdeyken asker arkadaşının telefonundan eşi Birsen’i aradığını ve sonrasında da eşinin asker arkadaşına kaçtığını anlattı.

Eşinin 5 gün önce kahvaltı için evden simit almak maksadıyla çıktığını ve bir daha da kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Asker arkadaşı Halil’in Birsen’e “Kocandan boşan evlenelim” dediğini de aktaran Emirhan eşine şöyle yalvardı: “Tüm yaşananları unutacağım geri dön.” Emirhan’ın yalvarması, sonunda kendisine ulaşılan Birsen’in stüdyoya gelmesi, 21 yaşında 4. kez evlilik hazırlığı yapıyor olması, üstüne üstlük Birsen’in stüdyoda yaptığı açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. “Evli olduğumu… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…