HHaber

Sırt çantasına kamera sakladı ve…

Emma’nın kızı iki haftadır okuldan eve geç dönmekteydi. HPeki bu küçük kız her gün okul çıkışında nereye gidiyordu? Annesi meraklanmıştı, fakat kızına bu konuda sorular sorduğunda hiçbir zaman tatmin edici bir cevap da alamamıştıi.
Bu yüzden Emma kızının çantasına gizlice bir kamera yerleştirmeye karar verdi Böylece kızının her gün okuldan sonra nereye gittiğini öğrenebilecekti. Bunu öğrendiğinde ise hayatının en büyük şaşkınlığını yaşadı!

Bu durum son birkaç haftadır sürekli tekrarlanır olmuştu. Emma her gün kızının okuldan sonra hemen eve gelmesini istiyordu. Okul 4:30’da bitmesine rağmen kızı Kim eve saatler sonra gelmekteydi. Çok garipti çünkü okul otobüsünün eve ulaşması yalnızca on dakika sürmeliydi, fakat okul otobüsü hiçbir zaman kapılarının önünde durmuyordu. Kızı saatler sonra neşeli bir şekilde ıslık çalarak eve geliyordu. Akşam yemeği saatlerinde eve girip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya başlamıştı. “Ona nerede kaldığını soruyordum ama belli ki bu seni ilgilendirmiyor” gibi bir cevap veriyordu Emma. Emma, kızının söylediklerinden bir türlü durumu kavrayamamıştı. Onun dışında birşeyler olmaktaydı ve bunu anlamak için okulu aradı.

Kısa sürede Emma’nın düşünmek istemediği o cevabı aldı. Kızı Kim birkaç haftadır okul otobüsüne binmemişti. Öğretmenine, annesinin onu daha sonra gelip alacağını söyleyerek hem de… Ancak Emma durumun böyle olmadığını anlaymasına rağmen öğretmeninin dedikleri bambaşka idi. Öğretmen, küçük kızın her gün otobüsün kalkışından hemen sonra okul bahçesinde gözden kaybolduğunu söyledi. Bu sebeple annesinin onu aldığını düşünmüşlerdi. Konuşmanın gidişatından ötürü artık öğretmeni de endişelenir olmuştu. Kim her gün nereye kayboluyordu?

Öğretmeni de annesi de inatçı küçük kızdan bir cevap alamayacaklarını biliyorlardı. Onun her gün nereye gittiğini öğrenmek için bir şeyler yapmalıydılar. Ve en önemlisi neden bu konuda bu kadar gizemli davranıyordu? Çocuğunuzun güvenliği söz konusu ise onu korumak için her şeyi yaparsınız. Bu yüzden Emma küçük bir kamera satın alıp sabah erkenden kızının çantasına sakladı. Ve o gün okul zili çaldığında… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…