HHaber

Fotoğraftaki detayı fark edince…

Kevin yine Ashley’i ziyaret ederken Ben işten bir saat izin alarak eve erken gelip karısı Ashley’le öğle yemeği yemeye karar vermişti. Karısının iki farklı hayatta baş rol oynadığından haberi yoktu elbette. Ben’in geldiğini gören Kevin’in oradan hemen çıkması gerekiyordu ama bu mümkün olmayınca hemen saklanması gerekmişti. O da hızlıca kanepe minderlerinin altına gizlenmeye karar verdi.

Hiçbir şeyden şüphelenmeyen Ben içeri girdi, karısını yanaklarından öptü ve evde oyun oynayan çocuklarının yanına giderek onları sevdi. Altısının hep bir arada olduğu zaman, epeydir denk gelmemişti. Ya biri uyurdu, ya bir diğerinin işi olurdu. Herkes hazır bir aradayken bir aile fotoğrafı çekmenin tam vakti diye düşünerek kamerayı eline aldı, zamanlayıcıyı ayarladı.

Güzel bir hatıra olsun diye birlikte kanepeye geçip poz verdiler. Aile, en son bu şekilde hep beraber bir kareye yıllar önce girmişti o zamanlar Luke ve Lloyd yoktu aralarında. Fotoğraf çekip birlikte yemek yediler ve sonra Ben işinegeri döndü. Aile fotoğrafı o kadar hoşuna gitmişti ki, fotoğrafın daha büyük çıktısını almak istedi.

Ben, aile fotoğrafını eve asmak istiyordu. Büyütmesi için gittiği fotoğrafçı ona fotoğrafın büyük halini uzattığında karede sadece kendilerinin olmaklarını fark etti. Evet, apaçık görünüyordu, o sırada evde biri daha vardı. Fotoğrafta poz veren bir başka adam vardı! Ben duygularıyla mücadele ederken bu adamın kim olduğunu, neden bu fotoğrafta görüldüğünü düşünüyordu.

Perişan bir halde eve gelen Ben, karısından, ona tüm olan biteni anlatmasını istedi. Ağlayarak geçen aylarda olanları bir bir anlatmıştı Ashley.
Ben büyük bir tepkiyle ondan boşanacağını söyledi. Ben, gözyaşları içerisinde kalan Ashley’i artık hiç umursamadı. Aylardır arkasından iş çevirmekteydi. Hemen yukarı çıktı, bir valiz alarak eşyalarını topladı.

Kalacak bir otel buldu kendine çünkü, artık kesinlikle Ashley’le aynı çatı altında yaşamak istemiyordu. Arabasıyla evinden uzaklaşırken çocukluğundan beri sevdiği kadınla arasındaki bu eskiye dayanan hikayenin nihayete erdiğini hissediyor ve bunu kabullenmekte zorlanıyordu.
Brn, Ashley ve çocuklarla beraber geçirdiği onca güzel seneyi düşünüyordu.
Artık hayatında eşi olmayacaktı fakat çocukları vardı ve onları korumak zorundaydı. Tüm bunları düşünerek uyuyakaldı, yarın yeni bir gündü ve hayat her şeye rağmen devam etmek zorundaydı…