HHaber

Fotoğraftaki detayı fark edince…

Aile fotoğrafında farkettiği detay sonrasında karısından boşanmak istedi

İngiltere’de yaşayan iki genç, Ben ve Ashley birbirlerini ilk kez ortaokulda gördüler ve o an bile aralarında bir kıvılcım oluşmuştu. O günden sonra vakitlerini birlikte harcayan, okula birlikte gidip gelen bu tatlı çifte arkadaşları “Bashley” adını takmıştı. İte bu sebeple, yıllar sonra olacakları Ben ve Ashley’nin kendileri bile tahmin edemezlerdi.

Ben ve Ashley bahsettiğimiz gibi çok küçük ysştan beri bir aradaydılar ve bu nedenle aralarında sarsılmaz bir bağ vardı. Lisenin son senesi evlenmeye karar verdiler ve hemen ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. Kızları Jill doğduğunda kendilerine ait bir evleri yoktu. Çünkü daha çok küçüktüler. Ayrıca baba ocaklarından ayrılmaları için gereken yeterli paraya da sahip de değillerdi. Ashley’nin ailesi genç çifti evine aldı ve beraber yaşamaya başladılar.

Bir süre sonra ailelerinin evinden birkaç sokak ötede Ben ve Ashley kendi başlarına yaşamayı karşılayabilecekleri kiralık bir ev buldular. O sırada ikisi de 19 yaşındaydı ve hayatlarında ilk kez kendilerine ait, bir odaya değil, yaşayacakları gerçek bir eve sahip olmuşlardı.

İkinci el dükkanlardan kullanılmış ama sağlam mobilyalar alarak evlerini yavaş yavaş döşediler. Jill’in oyuncaklarını da unutmadılar. Aile için her şey yolunda gidiyordu. Kısa süre sonra Ashley yeniden hamile kaldı ve dokuz ay sonra ikinci kızlar Laura hayata gözlerini açtı. Ashley kısa süreli bulduğu işini artık bırakıp tamamen ailesine odaklanmaya karar verdi.

Neyse ki Ben’in işi yolunda idi ve bankacılık kariyerinde yükseliyor, ailesini geçindirecek parayı kazanıyordu. Tüm bunlar olurken aile ev kredisi çekip kendi evini bile aldı. Ben günlerini iş yerinde geçirirken Ashley ev işleriyle ve çocuklarıyla ilgileniyordu. Kendilerine ait evleri vardı ve dünyalar güzeli iki çocuğun anne babasıydılar. İki bebek daha yoldaydı, tam da büyük bir aileye sahip olmayı hayal ettikleri gibi. Laura’nın doğumundan kısa süre sonra ise Luke ve Lloyd isimlerini verdikleri çocukları dünyaya geldi. Fakat işler değişmek üzereydi…

Eve para getiren tek kişi Ben idi ve çok uzun saatler çalışmak zorunda kalıyordu. Ve uzun saatler, günlere ve haftalara uzadı. Artık besleyecek altı boğaz vardı. Ben ve Ashley mutlu bir aile olsa da ilişkilerinde yavaş yavaş sorunlar çıkmaya başlamıştı. Çift on seneden uzun bir süredir her günü beraber geçiriyordu. Ancak artık haftada iki kez görüşürlerse kendilerini şanslı sayıyorlardı.

Bu süreç içerisinde çift birbirinden uzaklaştı, hisleri eskisi gibi güçlü değildi. Ashley de oldukça yoğundu. En büyük iki kızı okula gittiğinde biraz rahatlıyordu ancak ev hanımı olmak da son derece zorlu idi. Bu yoğun tempodan dolayı çiftin sosyal hayatı da kalmamıştı. Dışarı çıkmak isteseler de çoğunlukla bunun için çok yorgun oluyorlardı.

Ashley, kızlarının okul arkadaşlarının aileleriyle de arkadaş olmuştu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Kevin da bu ebeveynlerden biriydi. Dul bir baba idi. Ashley ve Kevin bu zor zamanlarda birbirlerine karşı güçlü bir çekim hissetmeye başlamışlardı. Benzer sorunlar yaşadıklarını hissediyorlar ve bu da aralarında çekim oluşturuyordu.

Ben çalışırken Kevin düzenli olarak Ashley’i ziyaret eder olmuştu. İkisi birbirlerini tanıdıça işin boyutu değişir olmuştu ve ne yazık ki arkadaşlıklarını farklı bir seviyeye taşıdılar. Ve bir gün… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…