HHaber

Son hali yürekleri burktu2

ATV’nin ilgiyle izlenen programlarından Esra Erol’da Fatma’nın son hali bugün herkesi şaşkına uğrattı. Anne Oruç’un iddiaları sonrasında Fatma, Ahmet ve kaynanası canlı yayına bağlanmıştı ve Fatma, kaynanasıyla yaşadığını, dini nikahlı eşin evde kalmadığını ve çocuklara da kaynanasıyla birlikte baktıklarını söylemişti.

Bu bağlantının akabinde Esra Erol’un daveti üzerine stüdyoya gelen Fatma, evin sorumluluğunu kendisinin üstlendiğini, Gülşah’ın ise arada sırada çocuklar için geldiğini söylemişti.

Gülşah ise, Fatma ve Ahmet’le yaşadığını itiraf etmişti. Ahmet’in kendisine hırsızlık yaptırdığını ve onu zorla başka erkeklerle görüştürdüğünü de belirten Gülşah, kendi yolunu çizmek istediğini belirterek Esra Erol’dan yardım istemişti. Tüm Türkiye’nin konuştuğu olayın akabinde Fatma baba evine geri dönmeyi kabul etmişti.

FATMA’NIN SON HALİ YÜREK BURKTU

Baba evine döndükten sonra tekrar kaçan Fatma’nın, programa bağlantısı sonrasında son halini ekranda gören herkes şaşırdı. Fatma bu haliyle yürekleri burktu. Esra Erol ve tüm izleyiciler Fatma’nın görüntüsü ile sarsıldılar.