HHaber

Eşinden İntikam almak isterken neye uğradığını şaşırdı

Merhaba, benim adım Ayla, 31 yaşında evli bir bayanım. Eşimle çalıştığım iş yerinde tanıştık ve, bir yıllık birbirimizi tanıma süreci sonrasında isteyerek evlenmiştik.
Eşimin ailesi beni pek istemese de evlenmiştik, bu nedenle de ailesi ile arası epey bozulmuştu. Ne kaynanam ne de diğer akrabalarımız evimize gelmezler, ara sıra sadece telefonla görüşürlerdi.

Evliliğimizin ilk yılları çok güzel geçmişti. Eşimle beraber işe gider, yine beraber evimize dönerdik. Anlayacağınız günün neredeyse 24 saati aslında beraberdik. Bu beraberlik bize ilk başlarda güzel gelmiş olsa da, aslında zamanla aramızda ki heyecanı ve eşler arasında olması gereken özlemi de bitirir olmuştu. Evliliğimizin dördüncü yılına girmiştik ve ben bazı heyecanlar oluşturmak istesem de eşimden aynı seviyede geri dönüş alamıyor ve bunun için sürüklemekte zorluk çekiyordum.

Her ikimizin de çalışıyor olması nedeniyle ekonomik yönden bir sorunumuz yoktu. Ama maalesef ki para her şeyi çözmüyordu. Severek evlendiğim, benim için ailesini bile karşısına alan adamla aramıza her gün yeni bir duvar daha örülüyordu. Benim fark ettiğim bu duvarları, onun da fark ettiğini biliyordum. Esas beni rahatsız eden mesele de onun bu evliliği kurtarmak için hiçbir adım atmıyor olmasıydı. Eşimin her gün biraz daha uzaklaşması aklıma acaba benden başka birisi mi var, o sebeple mi hiç bir çaba sarfetmiyor sorusunu getirmişti.

Sonuçta iş yerinde de evde de birlikteydik, ayrı kaldığımız vakit yoktu neredeyse, ama bu olamayacağı anlamına da gelmezdi. Hayatında benden başka birisi yoksa neden benden uzak dursundu ki? O gün sabah eşimle birlikte evden çıktık, iş yerine kadar aynı arabada hiç konuşmadan gittik. İşe vardığımızda herkes kendi birimine geçti, biraz sonra yanıma bizim birimin sekreteri olan Hülya hanım geldi bana, eşimin yaptığı şeyle alakalı bilgimin olup olmadığını sordu. Ben de hayırdır ne oldu ki dedim ve de duyduklarım sonrası afalladım… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…