HHaber

Vay be muhafazakar olma hikayesi de evi de baya etkileyiciymiş…

Yaşar Alptekin Kimdir?

10 Mart 1964 yılında Tekirdağ’un Şarköy ilçesinde doğmuuştur. Şarköy Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a gelmiş, 1980 yılında mankenliğe başlamıştır. 1981 yılında Günaydın gazetesinin düzenlemiş olduğu dans yarışmalarına katılarak birinci olan ve madalya kazanan Yaşar Alptekin, Hürriyet gazetesinin 1985 senesinde düzenlemiş olduğu, Halit Kıvanç’ın sunduğu yarışmaya da katılarak “1985 yılı Fotoroman Kralı” seçilmiştir.

1986 senesinde Yücel Çakmaklı’nın yönettiği ”Kuruluş” isimli televizyon dizisinde Orhan Gazi rolünü oynayan Yaşar Alptekin, 1986 yılında ”Kuruluş” filminde oynadığında Türkiye’nin en popüler mankeniydi. Daha sonra, Halit Refiğ’in yönetmenliğini yaptığı “Teyzem” filminde Müjde Ar ile beraber oynamıştır. bir çok yapımda yer alarak kendini sevdirmiştir.

Yaşar Alptekin’in İlk eşi Nilgün Altınyay ile Paris’e bir defileye gittiğinde tanışmış, daha sonra da 1991 yılında evlenmişler ve 4 yıl evli kaldıktan sonra boşanmışlardır. Bu evliliğinden Ayris adında bir kızı vardır. İkinci evliliği, 2015 senesinde ve İslami usûllere göre yapılmıştır.

Yaşar Alptekin yaşadığı değişim sonrası magazin dünyasından deyim yerindeyse adeta elini eteğini çekmiştir.

EVİNDE LAMBADA DANSI YAPIYOR

İslam kimliğini ortaya çıkaran Yaşar Alptekin’in evinde olan ise insanları şaşkına uğrattı. Büyük bir aynası olan Yaşar Alptekin’in Lambada şarkısında dans ettiği söyledi.

EVİNDE TELEVİZYON YOK

Evinde televizyon olmadığı gözlenen Yaşar Alptekin’in sade evi dikkat çekti. Kütüphanede süs havuzu bulunan Yaşar Alptekin’in bu konsepti ise şaşırttı. Evinin çok düzenli olduğu görünen Yaşar Alptekin’in bir çocuğu bulunmakta.