HHaber

Tijen Karaş şimdi ne yapıyor…

TRT’de okuduğu darbe girişimi bildirisi sonrasında, bir gecede herkesin tanıdığı bir isim haline gelen deneyimli spiker, şimdilerde kişisel gelişimcilerin gözdesi oldu…

Kişisel gelişimcilerin yeni isimlerinden olan Tijen Karaş “topluluk önünde konuşma ve hitabet sanatı”, “iletişim becerileri ve diksiyon” konuların da anlatım yaparak, gençlere mesleki anlamda yol gösteriyor.

TİJEN KARAŞ HANGİ PROGRAMI SUNMAKTA?

Karaş, Sabancı Üniversitesi’nce düzenlenen “Kişisel Gelişim Zirvesi” ne katılıp tecrübelerini aktardı.

Karaş zirvede, “topluluk önünde konuşma ve hitabet sanatı”, “iletişim becerileri ve diksiyon” konularında dinleyicileri aydınlatacak. Kişisel Gelişim Zirvesi için hazırlanan afişte, Karaş’ın darbe gecesi bildiriyi okurken çekilen fotoğrafına da yer verildi. 23 Ekim’de gerçekleştirilen zirve’de, TRT Spor sunucusu Erdoğan Arıkan ise kişisel gelişim konusundaki görüşlerini izleyicilerle paylaşan bir diğer isim.

TİJEN KARAŞ TRT’DEN NİÇİN AYRILDI?

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin en dikkat çeken isimlerinden biri de kuşkusuz TRT’de darbe bildirisi okuyan spiker Tijen Karaşidi.
Tijen Karaş, bir anda milyonlarca insanın dikkatini çekti. Yaz sezonu nedeniyle ekranlara ara vermiş olan Tijen Karaş en son TRT’de sabah saatlerinde yayınlanan “Dünya Gündemi” programını sunmaktaydı.