HHaber

Müge Anlı hakkında şaşırtan itham…

Müge Anlı’nın ismi bu kez babası İhsan Anlı ile yeniden gündeme geldi. Odatv’ deki habere göre k*a*nser hastalığına yakalanan İhsan Anlı, hayati bir ameliyat geçirdi.
Kanser ameliyatı olan babası İhsan Anlı, ameliyat sonrasında, kızını sayıkladı. Müge Anlı ise, hayati tehlikesi bulunmasına rağmen annesinden boşandığı için babasının yanına gitmedi.

K*o*ma halinden uyanan baba İhsan Anlı ise uykuda olduğu tüm o süreçte Müge Anlı’nın gelip gelmediğini sorsa da olumsuz cevap aldıkça gözyaşlarını tutamadı.

Müge Anlı k*a*nser ameliyatı olan babasını görmeye gitmediği gibi, kızı Lidya Müge Akdağ’ı dedesinin ziyaretine gönderip göndermediği soruları da sorulmaya başlandı.

İşi ve başarısıyla gündemden hiç düşmeyen Müge Anlı’nın sır gibi sakladığı kızı Lidya ve iki kez evlenip olaylı bir şekilde boşandığı eşi Burhan Akdağ en çok araştırılan haberlerden bir kaçı.

Müge Anlı’nın ilk evliliği hakkında: Magazin muhabirliği yapan Müge Anlı ilk eşi Gürhan Akdağ ile Kanal 6’da tanışıyor. Gürhan Akdağ o zamanlar magazin müdürlüğü yapmakta. Müge Anlı ile evlilik dışı i*l*i*şkiye başlayan Gürhan Akdağ, ilişkisini rahat sürdürebilmek için eşinden boşanıyor. Bir çocuk sahibi olan Akdağ, boşanmasının hemen akabinde Müge Anlı ile 1993 yılında nikah masasına oturuyor.

Kızları Lidya dünyaya gelen çiftin mutlu giden evliliği ilk meyvesini vermiştir. Doğduğu günden bu yana Müge Anlı’nın en hassas noktası olan kızı Lidya’yı kameralardan uzak tuttuğu için kızı hakkında magazinsel pek bir bilgi yok.

Lidya Müge Akdağ’ın şu anda 19 yaşında olduğu üniversiteye hazırlandığı bilinmekte. Çevresi tarafından annesine benzetilen Lidya’nın 1.62 boyunda ve 49 kilo olduğu ise hakkındaki bazı bilinen bilgiler.