HHaber

Arkadaşının doğumuna girdi, bebeğin babasının kocası olduğunu anladı!

“Ensesindeki doğum lekesini fark ettim. Bir şey aradığımdan değildi, bebeği döndürünce gözüme çarpıverdi.”

Bebekteki doğum lekesini fark ettiğinde neye uğradığını şaşırdı.

ABD’de yaşanan olayda, arkadaşının hamileliği boyunca ona destek olan talihsiz kadının yaşadıkları duyanları adeta şaşkına çevirdi.
Yakın bir kız arkadaşının doğumunda ona refakat eden kadının, bebekte gördüğü doğum lekesi sebebiyle dünya başına yıkıldı.

ABD’nin Arizona eyaletinde yaşanan olayda; Hailey Custer adındaki kadının yaşadıkları filmleri aratmayacak halde.

28 yaşındaki Hailey Custer ve 36 yaşındaki eşi Travis Bowling’in görüntüde mutlu bir evliliği vardı. Hatta Hailey de böyle düşünüyordu.

Hailey olayın devamında yaşadıklarını ise şöyle anlatıyor:

“Yanımda duruyordu. Arkadaşımın yüzüne baktım. hiçbir şey söyleyemedi ve sadece başını önüne eğdi. O anda bunun gerçek olduğunu anladım.”

LEKEYİ GÖRDÜĞÜ AN BEBEĞİN KOCASINDAN OLDUĞUNU ANLAMIŞ

Bebekte görmüş olduğu doğum lekesi, Hailey’nin hem kocasında hem de ailesinin geri kalanında da olan, oldukça belirgin ve hatta başka bir doğum lekesiyle karıştırılamayacak kadar özel türden bir leke. Hailey bu lekeyi gördüğü an, kocasının ve yakın arkadaşının yaşadığı ilişkiyi ve doğan bebeğin kocasından olduğu gerçeğini anlamış ve o an yıkılmış.

ARKADAŞINI AFFEDEBİLECEK Mİ?

Yaşadığı olayın şaşkınlığını atlatmaya çalışan talihsiz kadın, arkadaşını affetmesinin çok zaman alabileceğini ama çocuklarının hatırına onunla görüşmeye devam edeceğini açıkladı.

KOCASININ 2 KADINDAN DAHA ÇOCUK SAHİBİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan tüm bu olaylardan sonra, hakkında araştırma yaptığı kocasınının, kendisini 6 yıllık evlilikleri boyunca en az 30 kadınla aldattığını ortaya çıkaran Hayley, -eski- kocası Travis Bowling için “bu affediş mümkün değil” dedi.

Çünkü artık Hailey, utanmaz kocasının kendinden ve arkadaşından başka iki kadından daha çocuk sahibi olduğunu öğrenmişti…