HHaber

96 yaşındaki kadını evini görenler inanamıyor

“BANYO”
Pembe tonların hakimiyetindeki bu küçük ve aristokrat banyoda kocaman bir ayna ve altın vurgular, beyaz fayanslarla mükemmel uyum sağlamakta. Küvet, bir sonraki sahibinin burada rahatlatıcı bir zaman geçireceğini vaat edercesine mükemmel durumda ve tertemiz!

“BODRUM”
Bodrumun tasarımı ise biraz daha farklı düşünülmüş. Hatta bir salonla karşılaştırılabilir bile. Tam donanımlı bir bar ve ahşap duvarların yer aldığı bu odanın birçok partinin yapıldığı bir yer olduğuna şüphe yok!

Koridor bile evin kadına özgü iç tasarımına uyacak şekilde tasarlanmış. Goblen, merdiven korkuluğu ile epey uyumlu ve pembe peluş sandalyeli çekici yan masa ise cezbedici güzelliğiyle herkesin beş çayı yudumlamayı seveceği bir yere benziyor.

Bu yaşlı bayanın mobilyalara dair favori bir rengi var. Odanın kendisi pembe olmasa bile, bu renkler duvarda bir çiçek veya resim şeklinde karşımıza mütemadiyen ve göz doldurucu halleriyle çıkmakta. Fakat, bu oturma odasının her tarafı pembe! İçeriden oyuncak bebek evi gibi görünüyor sanki, sizce de öyle değil mi?

“MUTFAK”
Geniş, aydınlık ve rahat. Modern cihazlar, kullanımı rahat ve keyifli hale getirmekteler. Berrak beyaz mobilyalar olmasına karşın yine evin çiçekli ve pembe renkli temasını perdeler ve saksı bitkileri yansıtmaya devam etmiş. Avize ise ortama lüks bir dokunuş katımakta!

Evin ana yatak odası, kraliyet moru halı ve krem renkli mobilyalarla adeta kraliçe makamında. Klas ama yine de baştan sona zenginlik temasınıyla bezeli. Sakin tonlarında ve feminen dekorasyonlarında yansıyan bir dinlenme yeri havası var ve bizce kesinlikle enfes bir zevki olan bu sevimli yaşlı ev sahibesine de çok uygun!