HHaber

Tatlıses’in gelini

Önceki akşam muhteşem bir düğünle İdo Tatlıses ile dünya evine giren Yasemin Şefkatli’nin 2. giydiği gelinlik yüzünden sıkıntılı anlar yaşandı. Derin d*e-kolte ve t*r-ansparan bir gelinlik tercih eden Şefkatli, içini gösterdiği için gelen uyarılar sonrasında, 15 dakika içinde üstünü değiştirmek zorunda kaldı.!

Haberin basında her alması üzerine ise, İdo Tatlıses’ten konuya dair yalanlama geldi. Uzun zamandır birlikte olan Yasemin Şefkatli ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, dün akşam dünyaevine girdi. Aylardır düğünü için hazırlanan Şefkatli için onlarca tasarım yapılmıştı bunların arasından 3 farklı gelinlik tercih edildi. Ancak güzel modelin bir gelinliği gerginliğe debep oldu.

SADECE 15 DAKİKA ÜZERİNDE KALDI

Şefkatli, nikah kıyıldığı anda giydiği dantel detaylı gelinliğini çıkartarak sonrasında parlak kumaşlı, sırt ve bacak d*e-kolteli bir gelinlik giydi. Ancak Şefkatli’nin içini gösteren gelinliği aileler tarafından gergin anlara neden oldu. Gelen uyarılar sonrasında model, piste çıktıktan 15 dakika sonra gelinliğini değiştirdi.

İDO’DAN DURUMA DAİR AÇIKLAMA

Eşinin gelinliğinin gerginliğe neden olduğuna dair çıkan haberleri gören İdo Tatlıses’ten cevap gecikmedi. Instagram hesabından video yayınlayarak iddiaya cevap veren Tatlıses, “Yasemin için 5 kıyafet dikildi. Onları peş peşe giymek zorunda kaldı” şeklinde konuştu.