HHaber

Sibel Can’ın pişmanlığı…

Yıllar önce kamera karşısında vermiş olduğu o yarı çıplak haldeki pozları idi. Şimdi çok pişman olduğunu ifade etse de sanatçı o zamanlar bunu farkında değildi.
SİBEL CAN KİMDİR?
1 Ağustos 1970 İstanbul doğumludur. Pop folk müzik şarkıcısı, TV oyuncusu ve sunucusudur. İlk albümünün yapımcısı Orhan Gencebay’dır. Fahrettin Aslan tarafından keşfedilmesiyle Maksim Gazinosu’nun oryantal dansçısı olmuştur. 1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başlamış ve sonrasında şarkı söylemenin yanı sıra birçok dizi ve filmde de rol almıştır.
14 YAŞINDAN BERİ SAHNELERDE
Sahnelere adım attığında henüz 14 yaşındaydı. Müzisyen babası alaturka sahnelerinde keman çalıyordu. Küçük yaşta dansa merak saran Sibel Can, babasının yurtdışı programlarına oryantal dansçı olarak katılmaya başlamıştı. Maksim’e transfer oldu ve şöhret kapıları önünde açılmıştı. Dansözlükten emekli olmaya karar verdiğinde daha 18 yaşındaydı.
FAHRETTİN ASLAN KEŞFETTİ
Daha 15’ine bile girmemiş olmasına rağmen fotoğrafları gazetelere çıkmaya başlayınca, gazinocular kralı Fahrettin Aslan tarafından keşfedilmesi de gecikmedi. 1988 yılı başlarında ise dansöz olarak girdiği Maksim gazinosunda artık şarkı söyler olmuştu. Sibel Can, tam da ünlü olma arifesinde verdiği o pozlar ve şimdilerde çok eskilerde kalan o fotoğraflar hakkında, yıllar sonra “çok pişmanım” demişti.
HAKAN URAL İLE İLK EVLİLİĞİNİ YAPTI AMA
Aynı yıl ilk eşi Hakan Ural ile evlendi. Deli Yüreğim”, “Dedikodu” gibi dikkat çeken parçaları 1995 yılında çıkardığı “Şarkılar Da Senden Yana” adlı albümünde ön plana çıkmıştı. 1997 yılında Raks Müzik etiketli “Padişah” şarkısını içeren albümü yayınlandı. Bu albüm ile popülerliğini daha çok pekiştirdi. Ödüller aldı, televizyon programları, televizyon dizileri yaptı. 1999’da ilk eşi Hakan Ural’dan boşandı ve ertesi yıl Sulhi Aksüt ile evlendi. İlk eşinden Engincan ve Melisa, şimdiki eşinden de Emir olmak üzere 3 çocuğu vardır.
Sibel Can, ekranların en sevilen isimlerinden biri olmasının yanında yeteneği ile de çokça adından söz ettiren isimler arasında yerini almaktadır. Şimdiler de Kanal D ekranlarında ‘Şarkılar Seni Söyler’ adlı programda Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun ile her hafta farklı konuklar alarak seyircileri ile eğlenceli vakitler geçirmektedir. Altun, sağlık problemlerinden dolayı programdan ayrılmak zorunda kalmış ve projeyi Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ile sürdürmeye devam etmektedir.