HHaber

Pes dedirten olay

4 gün de benimle olacak” şeklinde konuştu.

EVLİ VE 4 ÇOCUKLU ADAMA KAÇTI

18 yaşındaki Melek Şahinoğlu, İstanbul’da bir döviz bürosunun da sahibi olarak çalışan Pakistan uyruklu Mustafa isimli kişinin yanında işe başlamıştı.

Sonrasında ise aralarında bir i-li-şki yaşanmaya başlamış ve Melek, 17 Eylül’de evi terk etmişti. Annesi ile babası kızlarının kaçırıldığını düşünüp canlı yayında yardım istemişlerdi.

“4 HANIM NORMAL, BEN EŞİYLE KONUŞTUM RIZASI VAR”

Dört çocuk babası evli Mustafa Bey’e kaçtığı öğrenilen Melek Şahinoğlu ise canlı yayına çıkarak yaşadığı durumla ilgili açıklama yaparak kendini savundu. Hayatından memnun olduğunu söyleyen Şahinoğlu, “İyiyim, zorla kimsenin yanında değilim. Sadece ailemin rızasını almak için buraya geldim. Onlar istemiyorsa da tamam. Ben Mustafa’dan vazgeçmeyeceğim. Ailem istemiyorsa, bu noktada elimden bir şey gelmiyor. Ben Mustafa’yı bu şekilde kabul ediyorum. Onun hanımı da bu şekilde kabul ediyor. Pakistan böyle bir ülke. Onun hanımı da evlenirken bu şekilde evlendi. Orada 4 tane hanım normal. Ben Mustafa’nın beni ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini biliyorum. Benim üzerime birini getirmez. Ben hanımıyla kendim görüştüm ve rızasını aldım” şeklinde açıklamalarda bulundu.

FULYA ÖZTÜRK VE İZLEYENLER ÇİLEDEN ÇIKTI

Melek Şahinoğlu’nun anlattıkları sonrasındaa çileden çıkan Fulya Öztürk ise; “Bu dünyanın hiç bir yerinde normal bir şey değil. Bunu sen de normalleştiremezsin. 3 ayda ne aşkı olabilir ki? Aklını başına devşir. Yok Pakistan’da 4 eş varmış. O zaman üzerine 4’üncüyü de 5’inciyi de getirir. Senin yaptığın ve söylediğin her şeyi şu anda kınıyorum. Senin yerinde olmayı ise hiç istemem. Aşk biter geçer gider, baki kalan ise ailedir” ifadeleriyle düşüncelerini dile getirdi.

“3 GÜN EŞİYLE 4 GÜN BENİMLE OLACAK”

Şahinoğlu, Öztürk’ün “Adam 3 gün ona gidip 4 gün seninle mi olacak? Bunu kabul ediyor musun?” sorusuna da “Evet kabul ediyorum” cevabını verince stüdyoda tam anlamıyla gerginlik yaşandı…