HHaber

Nar yedikten sonra hayatını kaybetmişti…

Olay, 30 Ekim 2019’da Kayseri Yeşilhisar ilçesi Kavak Mahallesi’nde meydana geldi. Çakır ailesi, akşam yemeğinden sonra nar yemişlerdi. Bir süre sonra baba Mustafa (67), eşi Saliha (61), oğulları Osman (26), Üzeyir (36), onun eşi Keser (44) ve çocukları Saliha Çakır, rahatsızlandı. 6 kişilik olan aile, komşularının yardımı sayesinde karın ağrısı ve baş dönmesi şikayeti ile Yeşilhisar Devlet Hastanesi’ne yetiştirildiler. İlk belirlemede, gıda z-e-hirlenmesi şüphesinden ötürü aile fertlerine serum tedavisi uygulandı.

Fakat, küçük Saliha’nın durumu iyiye gitmiyordu, hemen Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yolda iki kez kalbi durmuştu. Doktorların tüm müdahalesine rağmen küçük yavrucuk yaşamını yitirdi. Ailenin diğer üyeleri tedavileri bitince taburcu edildiler. Küçük Saliha, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan otopsinin ardından Kavak Mahallesi’nde toprağa verildi.

Küçük Saliha’nın ölümüyle hakkında savcılık soruşturma başlattı. Soruşturma bünyesinde jandarma ekipleri, ailenin yediği narlardan örnek aldı, örnekler incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi ve gerçek ortaya çıktı…DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…