HHaber

Ece Üner’in Susma Adlı Programında Eşi Ve Babasının 20 Yıllık İlişkisi Ortaya Çıktı

Tamamı da yani 5 çocuğunun biyolojik babası da kendisi yani Adnan bey çıktı.

ECE ÜNER’İN STÜDYODA YAŞADIĞI ZOR ANLAR

Stüdyoda yaşanılan bu t-r-ajedi sonrasında Ece Üner tarafları sakinleştirmek adına çok çaba sarfetti ve zorlandı.

GELİN HANIM KAYINPEDERİYLE OLAN İLİŞKİSİNİ REDDETMEDİ

Gelin Ayşegül Hanım canlı yayında, kayınpederi ile birlikte olduğu iddialarını kabul edip eşiyle yüzleşerek yaşadıklarını şu sözlerle belirtmişti:
-“Eşim askerdeydi, kayınpederim de benim yatağıma geldi. Odalarımız karşı karşıyaydı zaten. Kıyafetleri benim odamdaydı, yanıma geldiğinde üzerinde beyaz külot vardı. Ben yatıyordum kayınpederim yanıma gelip kalçama dokundu. Sonra kalktım ağlamaya başladım yanıma hemen kayınvalidem ve görümcem geldi. Kayınvalideme anlattığımda -Adama iftira atma, ölülerin ruhu gelmiştir. O kayınpederin değildir- dedi. Ben yatarken duvara doğru kaçtıkça kayınpederim benim üzerime geldi.”

Programa katılan Ayşegül Hanımın kocasının eşi için, “5 çocuğumun 2’si babamdan” dediği yönündeki iddiayı yalanlayan Ayşegül Hanım şöyle devam etmişti;
-“Eşim bana şiddet uygulayarak ‘2 çocuk babandan’ diyeceksin dedirtti. Babasının mirasından daha fazla pay almak için bana bunu zorla söylettirdi.”

BABANIN EVİNE NEDEN GİTMEDİN?

Kayınpederinin, gelini olan Ayşegül Hanım’a;
-“Sen benim karımsın. Benim nikâhım sana oluyor ama eşinin nikâhı sana olmuyor” şeklindeki söylem iddiasının ardından ise Adnan Bey sessizliğini bozdu. Eşi Ayşegül Hanım’a sitem dolu yakarışlarda bulunan Adnan Bey;
-“Bana tüm yaşadıklarını anlatsaydın hiçbir şey böyle olmazdı. Madem sana şiddet uyguladım o zaman babanın evine neden gitmedin?” şeklinde ithamlarına devam etti.