HHaber

Eşi boşanmak isteyince sinirlenen adam

Kadın; “Hiçbir şey demeyecek misin? Sen hiçbir şey istemiyor musun?” diye yinelemiş. Adam 180 hızda sabit giderken eşine cevabını yineleyerek:
– “Hayır!.. Ben ihtiyacım olan her şeye sahibim!..” Kadın olan bitenden şaşırmış bir halde: –“Öyle mi? Nedir peki o?” diye sormuş eşine. Adam karşıdaki duvara saatte 180 km hızla çarpmadan önce eşine cevap vermiş:
–“Hava yastığı bende!”

Bu fıkradan sebep, bir tebessüme vesile olabildikse yüzünüzde ne mutlu… 🙂
Hayatınızda dilediğiniz her şeye sahip olmanız temennisiyle…

Bonus fıkra:
Ülkenin birinde dünya çapındaki feministleri bir araya getiren bir organizasyon düzenlenmiş. Amaçları çeşitli seminerler yapıp tecrübelerini birbirlerine aktarmak imiş. İngiliz bir kadın söz almış ve anlatmaya başlamış:
– “Bir gün kocam geldiğinde ‘bulaşıkları artık ben yıkamayacağım, sen yıka’ dedim. 1. gün bir değişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladı” demiş.
Sırada Alman kadın varmış o da başlamış anlatmaya:
– “Bir gün kocam gelince ‘çamaşırları artık ben yıkamayacağım, sen yıka’ dedim. 1. gün bir değişiklik görmedim, 2. gün görmedim, 3. gün yıkamaya başladi’ demiş.
Sıra bizim Türk kadınına gelince o da şunları söylemiş:
– “Bir gün kocam gelince ‘yerleri artık ben temizlemeyeceğim, sen temizle’ dedim. 1. gün bir şey görmedim, 2. gün de görmedim, 3. gün artık yavaş yavaş görmeye başladım’ demiş…