HHaber

İşte kızının son hali

Ailesini gururlandırdı. Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan’ın kızı olan Zeyno Karadağlı hakkında bilinmeyenlerden biri de 14 yaşında bir piyano sanatçısı olduğudur.

Zeyno, New York Kısa Film Festivali’nde “En İyi Film” kategorisinde yarışacak olan ‘Tahir Bey’ filminin müziklerine imza atarak ailesinin gurur kaynağı oldu.
Zeyno bu başarısı ile ‘Engelsiz Yaşam Vakfı” tarafından da ödüllendirildi ve genç sanatçı böylece ilk ödülünü almış oldu.

Daha 14 yaşında olan Zeyno Karadağlı’nın başarıları burada bitmiyor. Resim yeteneği olan bunun yanı sıra dublaj ve seslendirme yaparak da kendini gösteren ve büyüyüp dünyalar güzeli olan Zeyno, bir ilke daha imza attı ve ilk köşe yazısını yayınlayarak anne ve babasını bir kez daha gururlandırmayı başardı. Bu gelişme üzerine Zeyno Karadağlı hakkındaki bilgiler merak edilip, daha çok araştırma yapılmaya başlandı ve gündemin en çok araştırılan isimlerden biri haline geldi.

Zeyno Karadağlı’nın ‘Bence Covid-19’ başlıklı ilk köşe yazısı Gazeteciler Cemiyeti’nin çıkarttığı 24 saat gazetesinde yayınlandı.

Dizilerdeki usta oyunculuğu ile gönüllerde yer eden, Çocuklar Duymasın dizisiyle ise bir döneme damgasını vuran Tamer Karadağlı’nın kızı da kendisinin izinden gitmekte. Dublaj ve seslendirmelerin yanı sıra köşe yazarlığına da başladığı duyulan ve işte ailesini gururlandıran Zeyno Karadağlı…

PEKİ ZEYNO KARADAĞLI KİMDİR?

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü sekizinci sınıfında öğrenci olan Zeyno, piyano, resim çalışmaları, dublaj ve seslendirme yapmasının yanı sıra yazar tarafını da gösteren henüz 14 yaşında, Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan’ın kızı, başarılı bir kız çocuğudur.