HHaber

Ailesine Kızan Genç Yeraltı Evi Yaptı

Ailesine karşı tepki olsun diye başladığı kazıyı yıllarca sürdüren genç, yerin 3 metre derinliğindeki mağarayı kendine sığınak yaptı. Şu anda 20 yaşında olan genç, basamaklarla inilen mağaradaki odasına Wi-Fi sistemi kurdu, yatak, radyo, sandalye ve yiyecek gibi malzemeler koydu.
ANNESİYLE ARASI BOZULUNCA BAŞLAMIŞ
Ailesiyle 6 yıl önce aralarında yaşananları anlatan genç çocuk; “Arkadaşlarımla dışarı çıkmadan önce annem kıyafetlerimi değiştirmemi istedi. Ama bunu reddettim ve bu sebepten dışarı çıkamayarak evde kalmak zorunda kaldım” dedi. Genç çocuk o gün, içindeki olumsuz duygudan kurtulmak için çukur kazmaya başladığını ve yıllarca süren kazı sonrasında bir yeraltı evi inşa ettiğini söyledi. İlk başta çok derin bir çukur kazmayı hedeflediğini söyleyen genç, daha sonra bu mağarayı yaşam alanına çevirebileceğini fark ettiğini anlattı.
ARKADAŞI YARDIMCI OLMUŞ
Şu anda bir aktör olan ve İspanya’da yaşayan genç çocuk, akşamları okuldan geldikten sonraları kazı yaptığını ve yakın arkadaşının da kendisine yardım ettiğini anlattı. Kazı çalışmaları esnasında kendi tekniklerini geliştiren genç çocuk, yer altındaki molozları yüzeye çıkarmak için bir makara sistemi kurduğunu da sözlerine ekledi. Genç; “Burada ihtiyacım olan her şeye sahip olmak harika. Nemli olduğu ve etrafta fazla hava olmadığı için burada çalışmak yorucu olabilir, ancak her gün kazmaya devam etmek için motivasyonum var. Küçük kulübeler yapmayı her zaman sevmişimdir. Kırsalda yaşıyorum ve burada genellikle bir odun parçası bulduğumda güzel bir ev inşa ederdim. Hayal gücü çok olan bir çocuktum” dedi.