HHaber

Mide bulandıran olay

Diye anlattıkları gündeme b-o-mba gibi düştü. Şahıs programda; karısının, öz be öz babasıyla c’i-nsel birliktelik yaşadığını ve üstelik de kendisine çocuklarının da babasından olduğunu söylediğini iddia etti.

Kanal D’nin yeni sezonunda yayın hayatına başlayan Ece Üner i’le S’usma programının yayın akışında akıllara durgunluk veren, izleyen dinleyen herkesi şaşkına çeviren bir konu ele alındı.

Programa katılan, 5 çocuk babası Adnan Bey, eşinin ve öz babasının 20 yıldır i’lişki yaşadığını söyledi. Eşinin de bu durumu itiraf ettiğini sözlerine ekleyen şahıs, daha yayınlanmadan tanıtım videosu nedeniyle gündem olan Ece Üner’in programında herkesi şaşırttı, Ağızları açık bırakan olayda, Mağdur olduğunu söyleyen Adnan bey, herkesi derinden sarsacak bir iddia ortaya attı.

Eşi ve öz babasını kendi evinde i’lişkiye girerken yakaladığını iddia eden Adnan beyin aktardıklarına göre geçtiğimiz sene babası evlerine misafirliğe gelmiş. 5 çocuğu ve eşi bir odada, babası da başka bir odada yatıyormuş. Gece 2 gibi tuvalette kalktığında eşinin uyuduğu odanın ışığını açık görmüş ve odaya girmiş. Kapıyı açması ile beraber eşini ve babasını i’lişkiye girerken yakalamış. Bu sırada çocukların da aynı odada uyuyor olduğunu bildiren şahsın eşi kendisine, ertesi gün, çocuklarının 2’sinin kayınpederinden olduğunu, bu i’lişkinin Adnan bey askerdeyken başladığını ve 20 yi’ldır da sürdüğünü söylemiş.
Z’orla birlikte olduğunu da ekleyen kadın bu diyalog esnasında Adnan bey tarafından d-a-rp edilmiş ve Adnan bey bir süre c-e-zaevinde yatmış.

Bu arada askerdeyken eşinin annesi ve babası bir de Adnan beyin yengesi bu durumdan haberdarmış. Hatta Adnan beyin annesi durumu duyunca komaya girmiş ve kısa süre sonra da vefat etmiş. Şimdi ise Adnan bey 5 çocuğuna da DNA testi yapılmasını talep ediyor. Yani çocukları kardeşi çıkabilir…