HHaber

Zara’nın kızı

PAYLAŞIMA DÜŞTÜĞÜ NOT SEVENLERİNİ DUYGULANDIRDI
Ünlü şarkıcı dün 8 yaşına basan kızının fotoğrafını ilk defa paylaştı ve;”Nice Yıllara Nurum… Yüce Rabbimin Hediyesi… Kendini bildiğin, bulduğun, olduğun şahane günlerin olsun” yorumunu yaptı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DE PAYLAŞIMA YORUM YAĞDI
Zara’nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi ve yorum yapıldı. Seray Sever, Kubat, Yonca Lodi ve Didem Arslan gibi ünlü isimlerin de paylaşıma yorum yapanlardan idi.

PEKİ ZARA OLARAK TANINAN NEŞE YILMAZ KİMDİR?
Zara, 15 Ocak 1976 Üsküdar doğumludur. Asıl adı Neşe Yılmaz’dır. Aslen Adıyamanlı olan şarkıcı sahne adıyla çocukluk yıllarında “Neşecik” adı ile sekiz albüm çıkarmıştır. Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları yarışmasında “Türk Halk Müziği Bayan Solist” dalında Türkiye birincisi olmuş, aynı yarışmaya 1993 yılında katılarak tekrar birincilik kazanmıştır.
Yüksek eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nde tamamlamıştır. 1996 yılında TRT’nin açmış olduğu “Yetişmiş Ses Sanatçısı” sınavını kazanmış, “TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı” unvanıyla görevine başlamıştır. 1997 yılında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Yunus Emre Müzikali” nde Amber rolüyle oyuncu ve solist olarak görev almıştır.
2001 yılında Osman Sınav tarafından yönetilen Deli Yürek: Bumerang Cehennemi sinema filminde sergilediği oyunculuk performansıyla dikkat çekti. 2002’de üçüncü albümü Misafir’i; 2003 yılında ise 27 eserden oluşan 2 disklik Özlenenler albümünü piyasaya sürdü. Özlenenler’in birinci albümünde Zara, müzik severlere ilk kez Türk Sanat Müziği okuyarak sürpriz yaptı.