HHaber

Kumaş Yumuşatıcısı Hakkında Bilmeniz Gereken…

Giysilerin yumuşaklığını muhafaza etmesi ve onlara hoş, taze bir koku vermesi için dizayn edilmiş popüler bir üründür.

Kumaş yumuşatıcısı her yerde bulunabilir ve kolayca alınabilir bir şey olmasından dolayı evlerin çoğunda kullanılmaktadır.

Ancak çoğu kişinin bilmediği şey, onların sağlığınızı tehdit eden birçok kimyasalla ağzına kadar dolu olmasıdır, özellikle çocukların sağlığı için çok daha fazla zararlıdır.

Onların pazarlama kampanyaları, bütün aile için mükemmel olduğunu gösterir reklamını yaparken bu şirketlerin gelirlerini korumak için açıklamamayı tercih ettiği kati gerçekler vardır.
Ev tipi temizlik malzemelerinin yapımında kullanılan bazı kimyasal maddeler gibi, çoğu yumuşatıcı da hemen fark edilebilir olmayan zararlı elementler içerir. Onlarla direkt ya da dolaylı olarak temas kurulması sonucunda, bazıları solunumla ilgili problemler ve deri rahatsızlıklarına sebep olur.

Marketlerde kolayca bulunan kumaş yumuşatıcısı ürünlerin yarısından fazlası, ikiden fazla sağlık problemine neden olduğu kesinleşmiş olan, kimyasallar içermektedir. Kumaş yumuşatıcılarda en yaygın olarak bulunan k*imyasalları artık bilecek ve böylece onları ürün etiketine bakarak tespit edebileceksiniz.

Merkez sinir sisteminde dengesizlikler
Hipotermi
Kronik baş ağrıları
D-epresyon ve kaygı
Kas koordinasyonunun yitimi
Mukus zarlarının tahrişi
Benzil asetat

Bu güzel koku katkısı, çamaşır deterjanlarının üretiminde ve kumaş yumuşatıcılarında en çok kullanılan ürünlerden biridir. Çiçekli bir kokusu vardır ve üstteki gibi bu da renksiz bir sıvıdır.Yıllar boyunca, temizlik ürünlerindeki varlığı aşağıdakilerle bağlantılandırılmıştır:

Artan pankreas k*anseri riski

Göz tahrişi
Nefes akıp vermede zorluk
Baş a-ğrıları
Benzil alkolRenksiz bileşiğin, bitkilerden ve ağaçlardan elde edilen hoş bir aroması vardır. Kumaş yumuşatıcılarına ek olarak sümbül ve yasemin gibi esas yağlarda görülür.