HHaber

Ünlü Sanatçının Cenazesinde Büyük Saygısızlık

Cenazeyi cep telefonlarıyla sosyal medyada canlı yayın malzemesi yapmaları tepkilere neden oldu.

Uzun süredir şekerle mücadele eden, böbrek yetmezliği nedeniyle böbrek nakli olan ve akabinde de yakalandığı enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi gören 49 yaşındaki Karadeniz’in sevilen ismi Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer dün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yummuştu.

İbrahim Özer, memleketi Rize’de Merkez Sahil Camii’nde kılınan öğle namazına müteakip, lakabını da aldığı Cimil köyüne son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE SANAT DÜNYASINDAN AZ SAYIDA KATILIM OLDU

Cenazesine AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, siyasi parti il başkanlarının yanı sıra binlerce seveni katıldı.
Fakat sanat dünyasındaki meslaktaşlarından ise Davut Güloğlu, Onay Şahin, Şükrü Güler’in yanı sıra birkaç yerel müzisyen dışında katılım olmaması dikkat çekti.

CENAZENİN CANLI YAYIN MALZEMESİ YAPILMASI ÇOK TEPKİ ÇEKTİ

Gelen bazı vatandaşların tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosyal medyaya canlı yayın malzemesi yaparak yapması da tepkilere neden oldu. Cenaze sahipleri zaman zaman vatandaşları salgın nedeniyle uzaklaşmaları için uyardı ve bu da zor anlar yaşanmasına neden oldu..