HHaber

Vücudu Baştan Sıfırlıyor. Elinizin Altındaki Mucize…

✨Zerdeçal: İltihaplara karşı zerdeçalda bulunan curcumin maddesi en etkilisidir. İltihaba sebep olan farklı moleküler yapıları engeller. Zerdeçal; eklem iltihabı ve kas burkulması gibi hastalıkların tedavisinde birebirdir. Eklem ağrılarını ortadan kaldırır. Şifa için kullanmak her sabah bir çay kaşığı zerdeçalı bir bardak su ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

Diğer bir kullanım şekli ise; bir çay kaşığı zerdeçalı 1 su bardağı ılık süt ile karıştırarak tüketebilirsiniz. Haftada 3 defa tüketmek yeterlidir.

✨Zencefil: Düzenli bir kullanım ile romatizma ağrılarını azaltır, şişlikleri ortadan kaldırır. Toz ya da taze kök olarak kullanılabilir. Adet söktürücü özelliği de mevcuttur. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmalısınız çünkü zencefilin kan sulandırıcı etkisi vardır.

✨Sarımsak: Sarımsağın iltihap söktürücü etkisi için haftada birkaç kez bir diş sarımsağı suyla birlikte hap gibi yutmalısınız.
Diğer bir kullanım ise, 1-2 diş sarımsağı kaynamış 1 bardak sütün içine atıp ağzı kapalı olarak birkeç dakika bekletip sabah akşam bunu içmek şeklindedir.

✨Zeytinyağı: İltihap kurutma özelliği vardır. Bunun için saf, doğal bir yağ kullandığınızdan emin olun. Düzenli olarak içildiğinde vücudun direnci artar. Her sabah bir yemek kaşığı zeytinyağı içerek sağlığınıza sağlık katın…

✨Ispanak: Antioksidan ve E vitamini kaynağıdır. Ispanakta bulunan alfa-lionelik isimli asit, iltihap kurutmada çok etkilidir. İltihaptan kaynaklı ağrıları da yok eder. Etkisini hızlı bir şekilde görmek istiyorsanız çiğ tüketin ya da taze ıspanak suyu için.

✨Ceviz: Vücuttaki iltihap olduğunun göstergesi olan CRP maddesini azaltan cevizi, günde 50 gr yemek yetmektedir. Bu maddenin azalması ile kalp rahatsızlıkları da en aza iner.
Cevizin faydalarına en hızlı şekilde kavuşabilmek için; bir bardak suya 3 adet cevizi koyun ve bir gece boyunca bekletin. Sabah aç karnına bu suyu için. Tüm gün boyunca dinç kaldığınızı göreceksiniz. Ceviz suyunu her gün tüketebilirsiniz.