HHaber

Adınızın baş harfi karakterinizi ele veriyor!

Durağan bir enerjiye sahiptirler. Özellikle M, N, T, B… harfleriyle biten isimlerin sahipleri kendilerini ifade ederken zorlanabilir, iletişim konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Utangaç tavırlarından kurtulmaları gerekmektedir. Tabii bu, ismi sessiz harfle biten herkes için geçerli bir durum değildir. İkinci bir isim, soyadı ya da doğum tarihinizin size verdiği karakter de olumsuz etkileri aza indirgeyen faktörler arasındadır. Örneğin, S ve Ş ile biten isimler daha orijinal fikirlere sahip ve yetenekli iken; R, V, Y, Z ile biten isimler uçarı ve özgür hareketleri ile kendilerini göstermektedirler… İşte karakterinize dair o sonuçlar…
💎A harfi ile başlayan isimler: Romantizm yerine tercihinizi mantık ve algılama kabiliyetinden yana kullanıyorsunuz. Aksiyonu, hareketi seviyorsunuz. Flört ve bekleme süreçleri hiç size göre değil. Dobra tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Eşinizin yakışıklı, özellikle fiziksel yönden çok çekici olmasına önem verirsiniz.
💎B harf ile başlayan isimler: Duygusal yapılarıyla dikkat çekerler. Romantik ortamlar, mum ışığında yemekler adeta sizin için tasarlanmıştır. Sevginizi yansıtma hususunda kabiliyetiniz yüksektir. Hediye almayı, eşiniz tarafından küçük oyunlarla şımartılmayı çok seviyorsunuz. En umutsuz olaylarda bile ümidini yitirmeyen, önsezileri kuvvetli kişilersiniz.
💎C-Ç harfi ile başlayan isimler: Duygusal tarafınız ağır basıyor. Duyarlısınız ve flörtü çok seviyorsunuz. Güzel sanatlara olan ilginiz yadırganamayacak bir boyutta, ayrıca oldukça sosyalsiniz. Her şey tamam ama eşinizin her zaman yanınızda olmasını ve size adeta tapmasını istiyorsunuz. Bu biraz bencilce bir tavır değil mi?
💎D harfi ile başlayan isimler: Zorluklara karşı dirayetli, hırslı ve azimli kişilikleri ifade eder. “İmkansız” sözcüğü sizin için bir şey ifade etmiyor. Aklına koyduğunu yapan karakterinizin karşısında kimse daha fazla direnemez. Yardımsever, inatçı, kıskanç ve çekici kavramları ise sizi temsil eden kavramlar.
💎E harfi ile başlayan isimler: Duygusal çekişmeleri, sevinç ve kederi aynı anda yaşayabilen bir yapıya sahipsiniz. Bu da sizi zor insan kategorisine sokuyor. İş, arkadaşlar, para, aile ve tüm dış etkenler sizi bir anda altüst edebilir. Ruhsal karışıklığınıza rağmen cin*sellik isteğiniz kolay körelmiyor. Sürekli ilgiye ihtiyaç duyan bir yapınız var.
💎F harfi ile başlayan isimler: Eşine düşkün, romantik, sakin ve güvenilir olan bu kişiler, dışarıdan bakıldığında tam aksi bir izlenim uyandırır. İlk etapta gösteriş düşkünü gibi görünseniz de biraz tanıdıktan sonra ne kadar duygusal ve romantik olduğunuzu herkes anlayacaktır.
💎G harfi ile başlayan isimler: Memnun edilmesi zor, titiz ve hatta mükemmeliyetçi bir yapınız var. İnatçı ve özenti halleriniz ise olumsuz olan yönleriniz. Kendinizden üstün mevkideki, yüksek statü sahibi insanlarla vakit geçirmeye bayılıyorsunuz.
💎H harfi ile başlayan isimler: Dingin ruh halinizin ardında sürekli arayış içinde olan biri var. Sizi bu sakin halinizden kurtarıp her yönden güçlendirecek birinin gelmesi beklentisiyle yaşıyorsunuz. Bunun için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ancak “amaca ulaşmak için her yol mubahtır” mantığı biraz ruhsuzca değil mi?
💎I-İ harfi ile başlayan isimler: Sevmek değil sevilmek için can atan bir haliniz var. Bu cümleden de anlaşılacağı üzere önceliğiniz sevmek değil kendinizi sevdirmek. Hassas ve kırılgan oluşunuzun sebebi de tam bu. Her şeyi karşıdan beklemek yerine önce siz bir şeyler yapmayı deneseniz aslında olay çözülecek. Güven sizin için her şeyden önemli.
💎J harfi ile başlayan isimler: Fiziksel enerjiniz çok yüksek. Her şeye rağmen kaybetmediğiniz bu enerjiyle karşı cinse meydan okuduğunuz söylenebilir. Kaprisli ve kıskanç taraflarınız ise olumsuz yönleriniz arasında yer alıyor. Romantizm duygularınız tam dozunda, fakat sizin için önemli kısım karşı tarafı baştan çıkarma aşamaları… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…