HHaber

Fotoğrafa Yakından Bakan Kocası Boşanmak İstedi

Eşini çok seviyordu ve ona olan aşkından ötürü aslında bu kadar çok çalışıyordu. İsteği çok para biriktirmek ve ona kaliteli bir hayat yaşatmaktı. Uzun zamandır aklında olan bişey vardı. Çift, iki yıldan uzun süredir evliydi ve bu süre zarfında birbirlerini yalnızca hafta sonu görebiliyorlardı. Her ikisi de bunun ideal bir durum olmadığının farkındalardı ama şartlar böyleydi. İkisi bir araya geldiğinde bu konu bazen huzursuzluğa bile sebep olabiliyordu.
Bir gece adam yalnız başına otel odasında otururken bir karara vardı, bu iş böyle süremezdi. Ay sonunda işinden istifa edecek ve böylece eşiyle çok daha fazla zaman geçirebilecekti. Evine yakın bir iş bulabilirdi, sahip olduğu deneyimle bu hiç de zor olmayacaktı. “Normal” çalışma saatlerine ve günlerine sahip bir iş arayacaktı.
Yıllar boyunca biriktirdiği parayı kullanıp biraz da ev kredisi çekerek güzel, şirin bir ev almaya artık gücü yeterdi. Güzel gelecekleri artık kafasında daha net bir şekilde görünüyordu… Bu fikirle heyecanlanan adam, planını eşine anlatmak için can atıyordu fakat hafta sonuna yaklaşmışlardı yani kısa süre sonra evde olacağı için beklemek istedi. Ona sürpriz olacaktı tüm bunlar.
Perşembe öğleden sonraydı. İş günü her ikisi için de bitmek üzereydi ancak birbirlerinden uzaktaydılar. Neyse ki çift birbirine WhatsApp üzerinden mesaj gönderebiliyordu. O gün akşam ne yapacaklarına dair yazıştılar, sıradan bir sohbetti ta ki kadın eşine o fotoğrafı gönderene kadar…
Aslında fotoğrafa bakınca eşinin bir kanepede oturan normal bir fotoğrafıydı ama adam onu derinden sarsacak olan o ayrıntıyı sonradan fark etti. Fotoğrafa yakından bakınca göz yaşlarına hakim olamadı. Aslında fotoğrafa bakan çoğu kişi, ilk başta şüpheli bir şey fark etmiyordu. Nihayetinde yatağında oturup kameraya tutkulu bir ifadeyle bakan genç bir kadın görünmekteydi. Yanında bir gitar duruyor ve arkasındaki pencereden gün ışığı içeri doluyordu. Ama yakından bakınca, bir şeylerin ters olduğu fark ediliyordu… DEVAMI İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ…