HHaber

Öyle Bir Geçer Zamanki’nin Küçük Osman’ı Büyüdü

SON DÖNEMİN ARANAN AKTÖRLERİNDEN

Aras Bulut İynemli adını hepiniz en az bir kere duymuşsunuzdur. Dört sezondur devam eden Çukur’da sergilediği muhteşem performansına mı değinsek, yoksa 7. Koğuştaki Mucize filmiyle herkesi ağlatmasından mı? Aynı zamanda reklam yıldızı olduğunu da eklemek gerek! Son dönemin parlayan yıldızı İynemli, kendisi gibi oyuncu olan Bige Önal ile birlikte. Çiftin uzun süredir devam eden mutlu bir ilişkisi var.

HEM GÜZEL HEM BAŞARILI

Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Aylin’e güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah hayat veriyordu. Kariyerine pek çok dizi ve film sığdıran Abdullah yükselişine tüm hızıyla devam ediyor. Başarılı oyuncu şu anda Masumlar Apartmanı dizinde İnci karakterini canlandırıyor.

BAŞARILARINI SÜRDÜRÜYORLAR

Bu dizide daha kimler yoktu ki? Yıldızlar geçidi gibiydi! Ayça Bingöl, Erkan Petekkaya, Salih Bademci, Tolga Güleç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Mine Tugay… Her biri birbirinden başarılı oyuncu kadrosu. Dizinin başrol oyuncularından Ayça Bingöl, Öyle Bir Geçer Zamanki’den sonra pek çok projede yer aldı. Bingöl, performanslarıyla pek çok ödüle layık görüldü.

Tecrübeli oyuncu Erkan Petekkaya, son olarak Kırmızı Oda’ya konuk oldu ve orada canlandırdığı “Delikanlı Sadi” karakteriyle seyirciden tam not aldı. Salih Bademci, Tolga Güleç, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Mine Tugay, Nilperi Şahinkaya da dizilerde rol almaya devam ediyor ve karakterlerine başarıyla hayat veriyorlar. Dizinin oyuncuları şimdi ne halde, neler yapıyor? Ayrıntılı bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, buyurun….

Aras Bulut İynemli – Mete Aras Bulut İynemli, Çukur dizisinin başrolü.

Farah Zeynep Abdullah – Aylin Farah Zeynep Abdullah başarısını Masumlar Apartmanı ile sürdürüyor.

Ayça Bingöl – Cemile Ayça Bingöl, son olarak Kardeş Çocukları dizisinde oynadı.

Mine Tugay – Bahar Mine Tugay, son dönemin popüler oyuncularından…

Nilperi Şahinkaya – Mesude Genç oyuncu, son olarak Yasak Elma’da yer aldı.

Mete Horozoğlu – Soner Motor kazasında hayatını kaybetti…

Erkan Petekkaya – Ali Petekkaya’nın Kırmızı Oda’da canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri çok sevildi.

Emir Berke Zincidi – Osman Emir Berke Zincidi, son olarak İkizler Memo-Can dizisinde oynadı

Yıldız Çağrı Atiksoy – Berrin En son Kuruluş Osman’da oynayan Atiksoy, oyuncu Berk Oktay ile birlikte..