HHaber

Bülent Ersoy’un Yanındaki Kişi Sizi Çok Şaşırtacak

Bülent Ersoy’un yıllar önce çekilmiş ve hiç yayınlanmamış bu fotoğrafında yer alan kişi, Birol Gürkanlı idi ve üstelik gürkanlı, hayatını kaybetmişti… Onur Akay tarafından
fotoğrafları ortaya çıkarılan Ersoy, geçtiğimiz yıl, kimlik değiştirmeden önceki halinin yine Onur Akay tarafından sosyal medya hesabında paylaşılmasına çok sinirlenmiş ve Akay’a 50 bin TL tazminat davası açmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Onur Akay şimdi de, ünlü ses sanatçısı Bülent Ersoy’un kimlik değiştirdikten hemen sonra çekilen bir fotoğrafını kendi internet sitesinden paylaştı. Bülent Ersoy’la görülen Birol Gürkanlı, Ersoy’un en uzun ilişki yaşadığı kişi olarak bilinmekte.
80’li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirmişti ve işte bu anlarda yanında olan kişi,Bülent Ersoy’la 14 sene birlikte olan ve bu birliktelik sonrası nişanlanan Birol Gürkanlı idi.
Akay, Bülent Ersoy’la 14 sene birlikte olan Birol Gürkanlı’nın geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini de bu fotoyla birlikte paylaştı.

PEKİ BÜLENT ERSOY VE BİROL GÜRKANLI NEDEN EVLENMEDİ?
Bülent Ersoy, 80’li yıllarda Birol Gürkanlı ile büyük bir aşk yaşamakta idi. Fakat, 14 yıl süren bu ilişki nişanlılığın ötesine geçemedi.
Çünkü Gürkanlı, Almanya’da Andrea adında bir kadınla evli bulunmakta idi ve bu evliliğinden iki erkek çocuğu vardı.
Bülent Ersoy için evliliğini sonlandıran Gürkanlı, oğlu Barış’ı da alarak Türkiye’ye döndü. Bülent, Barış’ın manevi annesi oldu ve Barış da 12 yaşına kadar Bülent Ersoy’a “anne” dedi.
Bülent Ersoy ilk evliliğini Cem Adler ile 1998 yılında yapmıştı.
Ersoy ikinci evliliğini ise Armağan Uzun ile 2007 yılında yaptı.