HHaber

Gaz Sancısıyla Gitti Gören Herkes Şaştı Kaldı

“Hastanın karnından 21 kilo ağırlığında dev bir kitle çıkarıldı.
Doktor Çelik; ne ile karşı karşıya olduklarını bilmedikleri bu ameliyat için ekibiyle birlikte çok güzel iş çıkardıkları hususunda şunları aktardı:
“AMELİYATTA EKİP MUHTEŞEMDİ”
Cerrahi operasyonu gerçekleştiren ekipten Op. Dr. İsmet Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hastanın sağlık durumun iyi olduğunu duyurdu. Paylaşımında ekibine teşekkür eden Çelik; “Karında şişlik ve gaz şikayeti ile bize müracaat eden hastamızda yapılan tetkikler sonucunda 40×45 cm’lik sağ karın bölgesini tamamen dolduran ana damarları ve üreteri içine alan dev bir kitle görüldü. Hepimizi hayrete düşüren ve ne olduğuna anlam veremediğimiz bu kitle için zaman kaybedilmeden ameliyat yapılmalıydı.
Gerekli hazırlıklar tamamlandıktan sonra bugün bu ameliyatı ekibimle birlikte gerçekleştirdik. Çıkarılan dev kitle hepimize şaşkınlık verdi. Bu tam olarak 21 kg ağırlığında idi. Hastamız yakın takip için yoğun bakıma alındı. Bu riskli ve bir o kadar da zorlayıcı ameliyatta ekip muhteşemdi. Ellerinize kollarınıza yüreğinize sağlık…”
Neye uğradığını anlamayan hasta, bir gaz sancısı ile doktora gelip, şaşkınlık verici bu olay ile karşılaşmıştı. Durumun ehemmiyeti üzerine de apar topar ameliyata alınmıştı. Ameliyat sonrası yoğun bakımda gözetim altına tutulan ve daha sonra servise alınan Sebahattin H.’nin genel sağlık durumun iyi olduğu belirtildi.