HHaber

7 Yıl Önce Teyzesinin Oğluyla Evlenmişti; Bu Haberi Alınca Yıkıldı

İki çocuklu hamile bir kadınım, 2 gündür durumum hiç de iyi değil, eşim yanımda yok. Ben doğuma gideceğim, bu çocuklarıma kim bakacak? Finansal açıdan dardayız. Evim kira, elektriğim suyum ödenecek, kredi ödememiz de var. Eşim kimseye muhtaç etmiyordu bizi, şimdi ben ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Lütfen rica ediyorum Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, ne olursunuz benim sesimi duysunlar, bana yardım etsinler” ifadelerini kullandı.
2011 yılında evlendirdiği oğlu 4 duvar arasına giren baba Bayram Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan`a seslenerek kendileri gibi mağdur ailelere yardım edilmesini talep etti. Bayram Kandemir, “Allah rızası için yardımcı olmanızı istiyoruz. Biz ve biz gibi ailelere yardımcı olmanızı istiyoruz. Şimdi bu haldeki insanlar perişan çaresiz. Cumhurbaşkanım mağdur insanlara bir çare bulmanızı rica ediyoruz. Bu çocuklar perişan haldeler, ne olduğunu bilemedik, oğlumu aldılar apar topar götürdüler. Torunlarım babasını soruyor. Ailesi, hanımı ayrı bir perişan, biz ayrı bir perişanız. Allah rızası için biz ve bizim gibi insanlara bir çare bulmanızı rica ediyoruz” diye konuştu.
Kızını kendi rızasıyla evlendirdiğini söyleyen Pınar Kandemir`in annesi Güvercin Üstün ise; “Birbirlerini seviyorlardı. Benim bacımın oğlu, kızım da seviyordu. Biz kendi rızamızla verdik. Yani benim kızım çok zor durumda şu an, 2 tane çocuğu var, diğer çocuğuna da hamile. Allah rızası için ne gerekiyorsa yapın” dedi. 5 yaşındaki Talha da fotoğrafını öptüğü babasını beklediğini söyledi…